Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Antakių Trafaretas Valdovas Juoda, Nerūdijančio Plieno, Antakių Makiažas Suportas Liniuotė Tatuiruotė Comestic Makiažas Vadovas Valdovas

0 Atsiliepimai
€15.02 €9.77
  • SKU: w5735
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Grožis Ir Sveikata

Antakių Trafaretas Valdovas Juoda, Nerūdijančio Plieno, Antakių Makiažas Suportas Liniuotė Tatuiruotė Comestic Makiažas Vadovas Valdovas

Savybės: 1. Nuolatinis Naudojimas: Antakių makiažas suportas valdovas nebus laisvas, kai jis yra pastatytas, lengva valdyti, jokių rūdžių, ir gali būti naudojami visam laikui, ir jums bus patenkintas.

2. Taikoma Žmonės: profesionalūs antakių valdovas trafaretas gali būti taikomos įvairių veido formų, ir plotis valdovas gali būti koreguojama, atsižvelgiant į skirtingų veido formų ir antakių formų.

3. Tikslus Padėties nustatymas: tatuiruotė antakių valdovas suteikia tikslus padėties nustatymas, veiksmingai sumažinti asimetrija ir sukurti vienodas antakiai abiejose veido.

4. Greitai Antakių Piešimo: Tatuiruotės antakių valdovas yra paprastas ir greitas, patogus ir simetriškai, tikslios padėties, greitai antakių piešimo, geriausias pasirinkimas pradedantiesiems ir tatuiruočių meistras.

5. Nerūdijančio Plieno Medžiaga: Mūsų antakių trafaretas valdovas yra pagamintas iš nerūdijančio plieno su satino apdaila, daugkartinio naudojimo ir lengvai valoma ir gali būti naudojamas kaip masto.

6. Lengva Nešti: Tatuiruotės antakių trafaretas valdovas yra lengvos nešti, vežti savo makiažas maišelį arba rankinėje su savimi, jį naudoti namuose ar tuomet, kai keliaujate, kuris yra patogus sukurti gražių antakių formą.

Specifikacija:

Elemento Tipas: Antakių trafaretas valdovas

Medžiaga: Nerūdijantis plienas

Naudojimas: Padėties nustatymo rengiant antakių formą, todėl antakiai simetriškus kairę ir į dešinę

Vartotojų Grupės: Asmenys, tatuiruotė menininkas, grožio menininkai

Paketų Sąrašo:

1 x Antakių Trafaretas Valdovas

  • Tipas: Tatuiruotė accesories
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai