Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Elektrinis Maisto Malūnėlis Česnakų Smulkintuvas Mėsmalė, Mažos Virtuvės Prietaisai Daržovių Smulkintuvas Įkrovimo Maisto Procesorius

1 Atsiliepimai
€21.62 €6.08
  • SKU: w57206
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Pliurpalas Kūrėjai

Elektrinis Maisto Malūnėlis Česnakų Smulkintuvas Mėsmalė, Mažos Virtuvės Prietaisai Daržovių Smulkintuvas Įkrovimo Maisto Procesorius

Ypatybė:

1. Lengvas ir Kompaktiškas - Lengva naudoti: kompaktiškas ir lengvas dizainas šio česnakai švīts, kad jį būtų lengva dirbti ir veikti be sukelia nuovargį.Jo delno dydžio kūno užtikrina patogų rankena ir naudojimo metu, leidžiant ilgą laiką veikti be jausmas pavargęs.

2. USB Įkrovimo - Patogus Maitinimo Šaltinis: Su savo USB įkrovimo dizaino česnakai chopper pašalina būtinybę ieškoti elektros lizdų ir visur.Tiesiog prijunkite jį prie USB prievado arba naudoti energijos banko imti ji.Su 1200mAh baterija baterijos talpa užtikrina pakankamą galios iki 35 mėsos malimo sesijų, kai visiškai įkrautas.

3. Bevielė Laisvė - Nešiojamas ir Patogus: atsisveikinti kliūčių, susivėlęs laidų.Tai all-in-one česnakai mėsmalę funkcijomis kompaktiškas ir aptakus išvaizdą, kad leidžia jums imtis jį visur nedelsiant.Jis puikiai tinka tiems, kuriems reikia universalus ir nešiojamas sprendimas, dėl jų maisto ruošimo poreikius.

4. Kelių puodelių Dydžiai - Universalus Naudojimas: Su dviejų skirtingų taurės pajėgumai, tai virtuvės, maisto procesorius tinka įvairių užduočių, pvz., padaryti česnakų pasta ar šlifavimo čili pipirais.Jo universalumas tęsiasi tvarkant įvairių rūšių sudedamųjų dalių, mažinant atliekų ir teikti tik teisę sumą už savo kulinarinius kūrinius.

5. Įvairių Programų - Maitinimo Įvairiems Poreikiams: nesvarbu, Ar esate ruošiant kūdikių maisto, šlifavimo, prieskoniai, todėl įdarai, ar net šlifavimo grūdus į miltus, tai mėsmalė, be vargo rankenos įvairių valgių reikalavimus.Ji numato, kad skirtingų mitybos poreikius ir padidina patogumą, valgio ruošimas.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Naudoti: Šeima
  • Prekės Pavadinimas: MIKO GRAŽUS
  • Greičių skaičius: 2 arba daugiau
  • Galia (W): 40W
  • Modelio Numeris: 1AOS-024
  • Korpuso Medžiaga: Plastikiniai
  • Funkcija: Kebbe ir dešra areštas, sulčiaspaudė areštas, Frezos tvirtinimo, Dicing areštas
Anonimas 2024-01-16
Aš maniau, kas dar buvo, labai brangus, jis sveria, kaip dantų šepetėliai matau ji labai trapi ir visas susmulkintas

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai