Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Juosmens Pagalvę Automobilių Auto Sėdynės Animacinių Filmų Kvėpuojantis Pliušinis Juosmens Ergonomiška Pagalvė Paramos Pagalvę Kelionės Kasdienio Gyvenimo Minkštas Kaklo

0 Atsiliepimai
€6.99 €4.90
  • SKU: w54648
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Interjero Priedai

Juosmens Pagalvę Automobilių Auto Sėdynės Animacinių Filmų Kvėpuojantis Pliušinis Juosmens Ergonomiška Pagalvė Paramos Pagalvę Kelionės Kasdienio Gyvenimo Minkštas Kaklo

Animacinių filmų-suprojektuoti Automobilių Pagalvėlės Pagalvė yra pagaminta su PP Medvilnės užpildymas, siūlanti kaklo ir juosmens palaikymas, patogus kelionių patirtis.Puikiai tinka visais metų laikais, ypač žiemos metu, ši pagalvė yra kelionių būtina turėti.

Specifikacija:

Pavadinimas: Automobilių Pagalvėlės Pagalvė

Medžiaga: pliušas

Dydis: (įvairių variantų)

Atrama galvai: (vidut.)33*37cm/12.99*14.57 cm

Juosmens atrama: (vidut.)52*54cm/20.47*21.26 cm

Svoris:

Atrama galvai: apie 140g

Juosmens atrama: apie 330g

Pakavimo Sąrašas: (įvairių variantų)

1* Automobilių Pagalvėlės Pagalvė

arba

1* Automobilių Juosmens Pagalvė

Pastaba:

Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Animacinių filmų Dizainas: savo važiavimo su savo Automobiliu Pagalvėlės Pagalvę s įnoringas animacinių filmų dizaino ir dėmesio greiferiniai ryškių spalvų.Įpūsti šiek tiek įdomus į savo automobilį ir įdėti šypsena ant savo keleivių veidus, o piešimo smalsių žvilgsnių iš kitų vairuotojų su šia energinga ir linksma pagalvė pagalvėlės.

2.Patikimas ir Minkšta : Mėgautis puikiomis važiavimo komfortas su mūsų automobilių pagalvė pagalvėlės.Odos draugiškas ir kvėpuojantis pliušinis audinys, pripildytas minkštos PP medvilnės, užtikrina puikiausią paramos ir atsipalaiduoti jūsų galvą ir kaklą.

3.Ergonomiškas Dizainas: Mūsų automobilių pagalvėlės pagalvė pasižymi tobulo žmogaus kūno dizaino kreivė, suteikti puikų kaklo ir juosmens parama.Apsaugoti jūsų juosmens stuburo, išvengti traumų ir atsisveikinti su vairuotojo nuovargio gera.

4.Patogus Įdiegti: Šis minkštas ir kvėpuojantis pagalvė yra specialiai sukurta žiemai, siūlo raminančią šilumą į jūsų kaklo ir galvos.Su lengva naudoti, elastinga juosta, ji tinka daugumai automobilių modelių ir gali būti įdiegta ar pašalinta per kelias sekundes.Mėgautis saugia ir jaukia važiuoti bet kuriuo metų laiku.

5.Platus Taikymas: Padidinti savo komforto, kasdienės veiklos metu su šį automobilį pagalvė pagalvėlės.Ar jūs vairuojate, verslo kelionę, ar gaudyti kai miego, jos universalus palaikymas užtikrina optimalų patogumą jūsų galvą ir kaklą.

  • Medžiaga: Natūralios Odos
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Užpildymo Medžiaga: Sintetinio pluošto

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai