Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Kalėdų Eglutė Pasirašyti Papuošalai Kalėdų Medžio Plokščių Apdaila Gyvūnai Šeimos Kalėdų Eglutė Dekoras Ožkų Mėgėjams Priekines Duris

0 Atsiliepimai
€7.40 €5.92
  • SKU: w53744
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Interjero Priedai

Kalėdų Eglutė Pasirašyti Papuošalai Kalėdų Medžio Plokščių Apdaila Gyvūnai Šeimos Kalėdų Eglutė Dekoras Ožkų Mėgėjams Priekines Duris

Šis daugkartinio naudojimo ornamentu plinta Kalėdų dvasia su savo žavinga dizainas.Daro puiki atminimo dovana, kuri gali būti puoselėjamos už metus į priekį.

Produkto pavadinimas: ožkos papuošalai Kalėdų

Gaminio medžiaga: akrilas

Produktų Sąrašą

ožkos ornamentai christmas*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Šventinę Atmosferą: Šis Kalėdų ožys apdaila bus skleisti Kalėdų dvasią ir pasveikinti švenčių sezono su savo žavinga dizainas ir linksmas spalvas.Tai puikus būdas švęsti Kalėdų ir papuošti jūsų namuose ar sode.

2.Puikus ištvermės: Pagaminti iš tvirtos akrilo medžiagos, mūsų Kalėdų ožys apdailos pasigirti įspūdinga kieta ir atspari struktūra.Ji užtikrina, ilgai naudoti, todėl jos puikiai tinka švenčių be to, už metus į priekį.

3.Animacinių filmų ožkos: atnešė švenčių įdomus, į savo namus su šiuo gyva Kalėdų ožys apdaila!Featuring mielas animacinių filmų ožkos su įdomus gyvūnų elementai, tai tikrai įdėti šypsena ant kiekvieno veido šį atostogų sezoną.

4.Universalus Dekoras: Ši žavinga ožkos apdailai gali būti naudojama siekiant padailinti jūsų židinys, Kalėdų eglutė, sienų, stogo, durų, krepšys, automobilių, ir daugiau.Tai bus pridėti švenčių prisiliesti prie bet kokios erdvės ir padaryti jūsų atostogos įsimintina.

5.Atminimo Dovana: Prisiminti gerus laikus su prasmingą dovana, kad paliks neišdildomą įspūdį, puikiai išreikšti dėkingumą, pagerbimo draugystę, ar švenčia ypatingomis progomis.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pagrindinė Medžiaga: MEDVILNĖS

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai