Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Šokdynė Mašina, Led Ekranas, Pažangios Elektros Praleidimo Lynų Kelių Asmuo Sąveika Treniruotės Praleidžiant Virvę Lecamaukla

0 Atsiliepimai
€44.39 €22.19
  • SKU: w52981
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Sporto Ir Kūno Pastato

Šokdynė Mašina, Led Ekranas, Pažangios Elektros Praleidimo Lynų Kelių Asmuo Sąveika Treniruotės Praleidžiant Virvę Lecamaukla

"Gauti viso kūno mankšta su mūsų šokdynė mašina fitneso!Tai įdomus, paprasta naudoti ir surinkti.Jūs netgi galite žiūrėti TV ar klausytis muzikos, o praleidžiant lynai!"

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: Šokdynė Mašina

Medžiaga: ABS

Pavarų skaičius: 10

Sąrašas

1 x elektros šokdynė mašina

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Viso Kūno Pratimų: Padidinti jūsų širdies ir kraujagyslių sistemos ištvermę ir deginti kalorijas su mūsų šokdynė Mašina, kuri stimuliuoja natūralų šokdynė pasiūlymą, teikti mažo poveikio treniruotės, kad sąlygos ir stiprina visą kūną.

2.Pažangios Nuotolinio Valdymo pultas: Mūsų šokdynė mašina fitness yra įrengta nuotolinio valdymo sistema, leidžianti jums pritaikyti savo treniruotės sudėtinga įvairaus sudėtingumo lygį ir pradėti kontroliuoti ir sustabdyti maksimalus stiprumas.

3.Revoliucinis Dizainas: Pakelti savo treniruotės įprastas su šios valstybės-of-the-art šokdynė mašina.Suprantu, kelių asmenų sąveika ir be jūsų rankas už daugiau įdomus ir patrauklus naudojimosi patirtį.

4.Įdomus ir Interaktyvios: Patinka jūsų treniruotės su šiuo šokdynė mašina, kuri leidžia žiūrėti TV ir klausytis muzikos, kai jūs naudotis, taip pat galite šokių ir pokalbių su žmonėmis internetu, naudojant vaizdo kamerą ir mikrofoną.

5.Patogus Surinkimas: Surinkti mūsų šokdynė mašina be jokių įrankių reikalaujama ne kartą!Skirti pradedantiesiems, jūs galėsite pradėti savo treniruotės iš karto po įdiegimo ir mėgautis lengva ir smagu pratimai.

  • Departamentas Pavadinimas: Vyrai
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tipo sportas: Stiprumo Mokymas
  • Mokymo Vietos: Juosmens & Pilvo Pratimas

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai