Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

2024 Šuo Pooping Kalendorius Crapping Šunys Kalendorius Planuotojas Ištisus Metus Kalendorių Iš Jan 2024 Gruodis 2024 Namų Puošmena

0 Atsiliepimai
€15.69 €7.84
  • SKU: w5213
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Spausdinimo Produktų

2024 Šuo Pooping Kalendorius Crapping Šunys Kalendorius Planuotojas Ištisus Metus Kalendorių Iš Jan 2024 Gruodis 2024 Namų Puošmena

Ruoškitės linksmas metus su mūsų 2024 Šuo Kalendorius - puiki kamštukas dovana kiekvienam šunų mylėtojas!Sukurta planavimo ir peržiūrėti savo mėnesinį grafiką, jame daug rašymo erdvę ir suteikia sklandų rašymo patirtį.Matavimo 25 x 19 cm, šis kalendorius padės jums sekti visus svarbius dalykus ir datas, savo gyvenime!

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: juokingi mažylis kalendoriai 2024

Medžiaga: popierius

Svoris: apie 150g

Gaminio dydis: apie 25x19cm/9.84x7.48 cm

Pakavimo Sąrašas:

1pc juokingas šuniukas kalendoriai 2024

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Anekdotas Šunų Nuotraukos: stebėti svarbias datas naudodami mūsų juokingas šuniukas kalendorius 2024. Kiekvieną mėnesį demonstruoja naują ir linksmas šuo nuotrauką, kad jums šypsena.Su praeityje ir ateityje mėnesių kiekviename puslapyje, tai įdomus įrankis planavimo ir peržiūrėti savo tvarkaraštį.

2.Patvari Medžiaga: Mūsų juokingas šuniukas kalendoriai 2024 funkciją, patvari medžiaga, kuri yra atspari rašalo skverbtis ir apsaugo nuo šviesos ir oro poveikio žalą.Storio popieriaus konstrukcija užtikrina sklandų rašymo patirtį, visus metus, todėl tai puikus pasirinkimas bet naminių gyvūnėlių mylėtojas.

3.Daug Erdvės Rašyti: Šis kalendorius numato, nereguliarus dienos raštu tinklus, kurie leis jums užsirašyti svarbius dalykus kiekvieną mėnesį.Jis taip pat atkreipia dėmesį didžiąsias šventes, siekiant padėti jums prisiminti svarbias datas.

4.Lengva Pakabinti: Hang mūsų juokingas šuniukas kalendorius kokia kambarys su lengvumu.Ji yra lengva rodyti į savo kambarį ar miegamąjį.Matavimo 25x19cm, tai puikus dydžio už bet kokios sienos.

5.Atostogų Dovanų: Atneš džiaugsmą ir efektyvumą savo kasdienį gyvenimą su mūsų juokingas šuniukas kalendorius 2024. Padėti savo šeimai ir draugams stebėti svarbias datas ir užduotis, lankantis organizuotas ir įkvėpė.Tai puiki dovana visiems, kurie galėtų naudoti linksmas ir efektyviai planuotojas savo gyvenime.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: Kalendorius

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai