Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Žibintų Restauravimas Kit Auto Atkurti Ir Apsaugoti Aiškiau Žibintai Rinkinys 30ml Žibintų Remontas Skysčio Pareikšti Žibintai Atgal

0 Atsiliepimai
€12.75 €6.38
  • SKU: w4958
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Automobilių Plovimas Ir Priežiūra

Žibintų Restauravimas Kit Auto Atkurti Ir Apsaugoti Aiškiau Žibintai Rinkinys 30ml Žibintų Remontas Skysčio Pareikšti Žibintai Atgal

Savybės:

1. Remonto nuobodu ir debesuota lęšiais, jūsų automobilio žibintai su naujų Automobilių Žibintų Remontas Skysčio ir pagerinti saugumą važiuojant naktį.

2. Lengva pašalinti įbrėžimų ir iš karto atkurti automobilio šviesos išeiga krištolo skaidrumo matomumas.

3. Veiksmingas pigių remontas be perka naujus priekinius ir mokėti už įrenginio darbo.

4. Jis veikia kaip barjeras ant priekinio žibinto paviršiaus, apsaugo ją nuo senėjimo, blukimo, oro ir saulės erozijos, lietaus, dulkių ir pan.

5. Lengvai atkurti aiškumo ir Pagerinti estetinį požiūrį.

6. Visiškai pašalina migla ir korozijos priekinis žibintas lęšiai, lengvai atkurti išėjimo šviesos ir šviesos modelius, o suteikti jums ilgalaikį UV apsauga.

7. Dramatiškai atkuria išvaizdą ir prideda vertę pašalinant geltonuoja ir oksidacijos nyksta iš žibintai.

Techniniai duomenys:

Produkto pavadinimas: priekinis žibintas Restauravimo Rinkinys

Grynasis kiekis: 30ml

Vykdomosios standartas: QCS276

Produkto Parametrai: FH050

Dydis: apie 9*3.3*9.5 cm/3.54*1.30*3.74 colių

Produkto Sudėtis: Silicio dioksidas, tirpikliai ir priedai buvo lygiai tas pats mažomis dervos pagrindu imitacijų rinkoje.Mūsų produktų naudojimo organiniai silicio kaip pagrindinis komponentas, kuris yra geresnis ir puikiai atsparios oksidacijai veiklos rezultatus ir yra ne korozinis, kad automobilio žibintai.

Pakavimo Sąrašas:

1 butelis žibintų remontas lenkijos

1*Juosta

3* švitriniu popieriumi

1*poliravimo kempinė

1* Dulkių lipdukas

Pastabos:

1. Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten yra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

2. Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Blizgesio Restauravimo】: Automatinis priekinių Žibintų Remontas, Skysčio yra būtina turėti automobilių mėgėjams ir vairuotojai, nes jie pagaminti, suremontuoti įvairių oksidacijos įbrėžimų ir suteikti jiems naują žibintai.

2.【Praktinių Remonto Komplektas】: Dėl priekinių Žibintų Restauravimas Komplektą įeina 1 scratch repair agentas, 1 poliravimo kempinė, 1 klijų juosta, 3 sandpapers, ir 1 dulkių aplinkosaugos ¾enklelis, todėl ji puikiai tinka automobilio žibintai išlaikymo.

3.【Paprasta ir Lengva】: galite naudoti priekinis žibintas Restauratorius Rinkinys rub nedidelių įbrėžimų poliravimo kempinė į poliravimo skysčio ir atkurti gilių įbrėžimų, siekiant išvengti žalos plitimui.

4.【Patikimas ir Saugus】: Automobilių Renovacija Agentas Rinkinys užtikrina kokybę ir suteikia jums saugiai ir efektyviai poliravimo agentas išskyrus pašalinių spalvų dažų ir kvapų.

5.【Šiek tiek Suformuluoti】: Automobilio Žibintas Scratch Repair Kit priimti patikimą, silicio dioksidas, kaip pagrindinis ingredientas, kuris yra geriau oksidacijos varža ir yra ne korozinis, kad automobilio žibintai.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai