Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Honda Fit Džiazo 2014 2015 2016 2017 2018 Priedai Anglies Pluošto Automobilio Eksterjero Priešrūkinis Žibintas Antakių Lipdukai Apdaila

0 Atsiliepimai
€49.90 €39.92
  • SKU: w49003
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Interjero Priedai

Honda Fit Džiazo 2014 2015 2016 2017 2018 Priedai Anglies Pluošto Automobilio Eksterjero Priešrūkinis Žibintas Antakių Lipdukai Apdaila

DUK

1.Klausimas:Kodėl yra produktas, gavau sunku, ar ne lipni?

A:Dėl savybes, nekilnojamojo anglies pluošto paviršius padengtas derva, Tai yra normalu, jei temperatūra yra žema arba jis sukietėja žiemą, prašome nesijaudinkite,šildymo įranga, pvz., plaukų džiovintuvas, gali būti naudojamas ir žiemą, sušvelninti produktą ir padidinti tvirtumą, lipdukas.

2.Q:ar ji Gali būti atliekami į kitas spalvas?

A: Gali būti pagamintas pagal spalva, pvz.: raudona, mėlyna, žalia, pridėti spalvų juostų,, ir t.t.

3.Q:Kaip ilgai laivybos laikas?

A:transportavimo metu yra apie 15-20, konkrečiu laiku turi būti papildomi ar uždelstą pagal šalies, ir atstumas.

4.Q:ar tai realus anglies pluošto?

A:Nekilnojamojo anglies pluošto, o ne atspausdinti lipduką, ne anglies pluošto stiliaus lipdukas.

5.Q:Kaip ji veikia?

A:Visi produktai mūsų parduotuvėje yra rankų darbo.Mes leidžiame profesionalių dizainerių medžiagų pirkimo departamento pasirinkti geriausią žaliavų rinkoje padaryti.Geros kokybės, tvirtas ir patvarus, aiškiai ir sklandžiai tekstūros, didelis dervų kiekis paviršiuje, labai stiprus blizgesys, labai stiprus lipdukai, paprasta ir lengva valyti.

6.Q:Kaip pasta?

A:Pirmiausia nuvalykite klijuoti vieta turi būti švari ir švariu audeklu, vandeniu arba 70% alkoholio, įsitikinkite, kad tai yra švarus ir nėra jokių pašalinių daiktų ant paviršiaus.Kai įklijuojamas, jei esate susirūpinę, netikslūs įklijuodami, prašome pašalinti paramą ir atkreipti formą su pieštuku prieš įklijuodami.

Taikytinos modeliai

Honda Fit Džiazo 2014 2015 2016 2017 2018

specialus priminimas

==Tarptautinių pervežimų elementų, gali būti taikomas muitinės tvarkymo ir papildomus mokesčius. ==Skirtinguose regionuose gali būti skirtingų versijų, modelių suderinamumo lentelė nuoroda tik informaciniais tikslais! ==Patvirtinti, kad jūsų automobilio yra tos pačios formos su forma ir mūsų produktus. ==Jei jūs negalite būti patvirtinta, pateikite paveikslėlį savo automobilį mums, ačiū!

Pardavėjas Pranešimą

1.Visi produktai mūsų parduotuvėje yra iš mūsų pačių gamykloje ir gali būti pagaminti spalvos, Pritaikoma spalvų ,tokių kaip: raudona, mėlyna, žalia, pridėti spalvų juostų,, ir t.t.

2.Atlikti didelius kiekius didmeninei

3.Mes taip pat turime galimybę pritaikyti produktus pagal nuotraukas, kurias teikia klientams.

prašome susisiekti su mumis dėl išsamesnės informacijos

Vaizdas ekrane

  • Medžiaga: anglies pluošto
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: HSKCKJ
  • Lipdukas Rodymas: Navigacija, Uždegimo Įtaisas, lizdo, Durų Rankena, Suite Rinkinys, Pavaros, Durys, Interjeras, Konsolė, Rankenėlę, Vairas, Oro Skydelis, Įrankių Skydelis, Durų Rankenos, "Windows" Valdymo Skyde, Atgal Oro Angos, Priekinės ir Galinės Skaitymo Lemputės, Pavarų Vadovas, Vairas Skydelis

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai