Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Du kartus Pabaigos žymėjimo įrankis Pen | 6Colors Dvigubai Pabaigos Žymekliai Pastelinių | 3PCS žymėjimo įrankis Pen Dažymas, Pabrėždama Paryškinimas

0 Atsiliepimai
€11.38 €6.83
  • SKU: w4723
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Rašikliai, Pieštukai & Raštu Prekes

Du kartus Pabaigos žymėjimo įrankis Pen | 6Colors Dvigubai Pabaigos Žymekliai Pastelinių | 3PCS žymėjimo įrankis Pen Dažymas, Pabrėždama Paryškinimas

Kulka Taškų:

1.Dviejų Spalvų: Su dviejų spalvų rašikliu, jūs galite perjungti juos pagal skirtingų kartų ir turi, padaryti jūsų pastabos, daugiau spalvinga ir organizuotas.

2.Anti-Džiovinimo Technologija: Tai du kartus pabaigos žymėjimo įrankis rašikliai yra specialūs dažai, kurie apsaugo juos nuo išsausėjimo net jei dangtelis yra pašalintas, išlaikant sklandų rašymo patirtį, ilgą laiką.

3.Stilingas ir Patogus: pen įstaiga yra suprojektuoti, kurių nuolydis poveikį ir stilingas spalvų, todėl jį patogiau naudoti.Dvigubo pabaigos žymėjimo įrankis tvartai yra lengva laikyti ir rašyti, ir jie turi sklandžiai rašalo srautą ir ryškių spalvų.

4.Įvairiomis Funkcijomis: Naudoti šias dvigubai pabaigos žymėjimo įrankis boksuose, įvairiems tikslams su savo dviem linijos plotis.Smailus galva pabaigos ženklų pagrindinius dalykus ir atkreipia 1mm plonos linijos, o 5mm kampine galvos pabaigoje rašo ir informacija.Patogiai lankstus, kad atitiktų jūsų poreikius.

5.Bekvapiai Dažai: dvigubo pabaigos žymėjimo įrankis rašikliai naudoti dažų, kad neturi kvapo, todėl jūs galite naudoti juos su savimi.Jie taip pat yra nekenksmingos žmogaus organizmui, todėl juos saugu ir ekologiška.

6.Mūsų knygos žymekliai ateiti su rašikliu featuring dvi spalvas, galite lengvai persijungti tarp spalvų, pabrėžti svarbiausius dalykus.Gradientas pen institucija užtikrina, patogi rankena, siekiant išlaikyti sklandų rašymo patirtį, ilgą laiką.Plius, tai nekenksmingos žmogaus organizmui!

Specifikacija:

Specifikacijos: 3 vnt/dėžutėje

Gaminio dydis: Vienas dydis 13.5*2.5 cm/5.31*0.98 cm

Korpuso medžiaga: PP

Pen patarimas: 5mm kampine patarimas

Produkto svoris: 110g/box

Spalva: mėlyna-žalia, rožinė-violetinė

Pakavimo Sąrašas:

Du kartus pabaigos žymėjimo įrankis rašikliai*3 vnt.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: Du Kartus Pabaigos Žymėjimo Įrankis Rašikliai

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai