Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

1/2/5/10/15/20PCS 25x5 mm Disko Stiprūs, Galingi Magnetai, N35 Urmu Turas Paieškos Magnetas 25x5mm Nuolatinis Neodimio Magnetas 25*5

0 Atsiliepimai
€4.33 €2.30
  • SKU: w4710
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Aparatūros

1/2/5/10/15/20PCS 25x5 mm Disko Stiprūs, Galingi Magnetai, N35 Urmu Turas Paieškos Magnetas 25x5mm Nuolatinis Neodimio Magnetas 25*5

1/2/5/10/15/20PCS 25x5 mm Disko Stiprūs, Galingi Magnetai, N35 Urmu Turas Paieškos Magnetas 25x5mm Nuolatinis Neodimio Magnetas 25*5

Pastabos:

1.Klasių, galingų magnetų, paprastai apima, N30, N35, N38, N40, N45, N50, N52, ir kt.kuo didesnis magnetas laipsnio, didesnio magnetinės jėgos.Klasės mūsų parduotuvėje magnetas produktai yra N35. Prašome nusipirkti atitinkamo laipsnio magnetai pagal praktinio taikymo poreikius.

2. Nd-Fe-B magnetai yra tinkamas būti laikomi vėdinamose ir sausoje patalpoje.Aplinkos rūgšties, šarminis, organinis tirpiklis, vandens, aukštos temperatūros ir drėgmės lengva sukelti magnetus, rūdžių, dangos nukristi, ir magnetus galima sumalti ir demagnetized.

3. Magnetas turėtų būti laikomi toliau nuo magnetinio jautrių objektų, tokių kaip diskai, magnetinės kortelės, juostelės, banko kortelę ir žiūrėti, taip pat elektroniniai medicinos prietaisai, pavyzdžiui, širdies ritmo reguliatoriaus.

4. Magnetas medžiaga yra kieta ir trapi.Ji yra pagaminta iš sukepintų milteliai.Šiuo metu naudojimo, ji turėtų būti užtikrinta, kad magnetas nebus labai ribotos.Prašome elgtis atsargiai.Jeigu ji naudojama netinkamai, ji yra lengva sukelti magnetas būti pažeistas ir krekingo, o ne kokybę magnetas.

5. Didesnis ir storesnis magnetas yra stipresnis ir magnetinės jėgos yra.Prašome, kad jūsų pirštų nuo sužalojimų, kuriuos magnetas naudojimo metu. .

6.Draudžiama asmenys iki 14 metų, jį naudoti.

7.Jei turite kokių nors klausimų, prašome palikite mums žinutę ir mes susidoroti su jais, jūs ne pirmą kartą, siekiant išlaikyti draugiškus ryšius.

8. Po pateikimo tvarka, galite peržiūrėti stebėjimo informaciją per nuorodą https://www.17track.net.OR https://global.cainiao.com.

Taikymo:

Sukepintų nuolatinis magnetas NdFeB medžiaga turi puikią magnetinių savybių ir yra plačiai naudojamas elektronikos, elektros mašinos, medicinos aparatai, žaislai, pakavimas, aparatūros, mašinos, kosmoso ir kitose srityse.Dažniau, yra nuolatinis magnetas varikliai, garsiakalbiai, magnetinis separatorius, kompiuterio diskai, magnetinio rezonanso introskopijos įranga ir instrumentai ir kt。

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Su Skylėmis: No
  • Modelio Numeris: N35
  • Tipas: Nuolatinis
  • Prašymas: Pramonės Magnetas
  • Composite: NdFeB Magnetas
  • Formos: Lape

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai