Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Dekoratyvinis Kabinti Šunų Papuošalai Meilės 2D Mėnulio Šuo Automobilių Kabinti Ornamentu Mielas Šuo Pakabukas Automobilio Galinio vaizdo Veidrodėlis Miegamasis Gyvenimo

0 Atsiliepimai
€12.03 €4.81
  • SKU: w46891
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Interjero Priedai

Dekoratyvinis Kabinti Šunų Papuošalai Meilės 2D Mėnulio Šuo Automobilių Kabinti Ornamentu Mielas Šuo Pakabukas Automobilio Galinio vaizdo Veidrodėlis Miegamasis Gyvenimo

Aprašymas:

Šuo Kabo Pakabukas yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, su reguliuojamas dizainas, ir turi daug įvairių programų.

Savybės:

1. Puiki Dovana: suteikia jausmą, grožį, blizgesį, jaunimo, ir tikiuosi, gimtadienis, šventė, šalis, ir Kalėdinės dovanos draugams ar artimiesiems.

2. Platus Programas: ne tik gali būti įdėtas į automobilį, tačiau taip pat gali būti pateikiami namuose, miegamajame yra taip pat tinkamas pakabukas produkto.

3. Pasirinktos Medžiagos: pagaminta iš aukštos kokybės akrilo medžiagos, patvarus, ilgalaikis, ir nėra lengva sulaužyti arba deformuotis.

Specifikacija:

Medžiaga: Akrilas

Dydis: apie 15*13cm/5.91*5.12 į

Įpakavimas: Lėktuvo Langelį (Dydis: 20*14*4cm/7.87*5.51*1.57 in)

Svoris: apie 50g

Pakavimo Sąrašas:

1* Šuo Kabo Pakabukas

Skaitykite daugiau prekės informacija

1. [ Subtilus Atmintį ], Atstovaujančių nesvarbu, kas atsitiks, aš visada būsiu su tavimi ir viskas bus gerai, Šuo Kabo Pakabukas naudojamas paminėti artimųjų šuo, tai geriausias suvenyras šuo savininkas, įskaitant šunį ir pusmėnulio, kaip jūs ir mane.

2. [ Pirmos Klasės Medžiaga], gaminamas iš rinktinių aukštos kokybės akrilo medžiagos, todėl Šuo Ant Mėnulio Ornamentas yra saugus naudoti, patvarus, nėra lengva sulaužyti arba išnyks, ir gali būti naudojamas ilgą laiką, teikianti skirtingų spalvų, galite pasirinkti ir nuspręsti dėl savo interesų.

3. [ Kintamasis Dydis ] Su mėnulio ir gyvūnų, kad gali būti dėvimi įvairių stilių, Dekoratyvinis Kabinti Šunų Papuošalai yra reguliuojamas, matavimo apie 15*13cm/5.91*5.12, ir bus puikiai į savo kasdienio naudojimo, ir jums bus meilė savo unikalų ryšį ir stilius.

4. [ Puiki Dovana Suteikia ] Suteikiant grožio jausmas, blizgesį, jaunimo, ir tikiuosi, Mielas Kabinti Šunų Pakabukas yra mąstantis ir puikus gimtadienis, šventė, šalis, ir Kalėdų dovana draugams ar artimiesiems, atneša laimę ir džiaugsmą, į šeimas.

5. [ Ateiti į Platus Naudojimas ] Tinka miegamieji, gyvenamieji kambariai, taip pat Kalėdų eglutės, Šuo Mėnulis Ornamentas yra ne tik gali būti įdėtas į automobilį, tačiau taip pat gali būti pateikiami namuose, turintys įvairias programas ir naudoja.

  • Pagrindinė Medžiaga: Akrilo
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Svoris: 50 g

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai