Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Blizgios Kelnės Moterims, Lengvas, Aukšto Juosmens Atsitiktinis Kelnės Minkštos Flare Kelnės Elastinga Ilgai Lounge Ziajać Kelnės Prarasti Blyksnius Bell

0 Atsiliepimai
€10.94 €7.11
  • SKU: w448847
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Sporto Reikmenys Ir Priedai

Blizgios Kelnės Moterims, Lengvas, Aukšto Juosmens Atsitiktinis Kelnės Minkštos Flare Kelnės Elastinga Ilgai Lounge Ziajać Kelnės Prarasti Blyksnius Bell

Ieškote stilingas ir patogus kelnes?Ieškoti ne toliau nei mūsų Blizgios Kelnės Moterims!Pagaminti naudojant aukštos kokybės poliesterio medžiagos, šios kelnės yra tiek tvirtos ir minkštos, todėl jie puikiai tinka kasdien dėvėti.Jos funkcija blizgiu laku, kuris yra tikrai ruožtu vadovai, ir gali būti suporuotas su savo mėgstamų marškinėlių, prašmatnus ir atsitiktinis išvaizdą.Nesvarbu, ar jūs perkate savo mama, seserimi ar žmona, šios kelnės padaryti puiki dovana bet kokia proga.

Specifikacija:

Pavadinimas: Aukšto Juosmens Blizgančių Kelnės

Medžiaga: Poliesteris

Priežiūros Instrukcijos: plauti Rankomis tik

Dydis: S, M, L, XL

Pakavimo Sąrašas:

1* Aukštos Juosmens Blizgančių Kelnės

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukas.

2. Atleisk, šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

3. Skaitykite dydžio diagramos, prieš užsakant.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Sparkly ir Patogu: Mūsų Aukšto Juosmens Blizgančių Kelnės pagamintos iš minkštos ir patikimas poliesterio medžiagos, meistriškai su bauda kūrinys, patogus ir ilgalaikis tinka.Storio juostos užtikrina komfortą, o lengvas ir blizgančių dizaino pakelti savo mados žaidimą į kitą lygį.

2.Patobulintas Apeliacinio: Šių aukštos juosmens blizgančių kelnės yra puikus moterų ir merginų, kurie nori išsiskirti iš minios.Blizgučių pločio kojų ir nugaros užtrauktukas pridėti šiek tiek nuojauta, kad bet kokios aprangos, o užsiliepsnojo kelnės sukurti glostantis siluetas.

3.Stun Minios: Dėmesio su šiais aukštos juosmens blizgančių kelnaičių.Kai suporuotas su atitikimo tankų, akį traukiantis marškinėlių, marškinėliai, marškiniai, arba apkarpyti viršūnes, jums atrodo nepaprastai patraukli ir madinga, kuriame sau, be jokios minios.

4.Išsamią Paraišką: Šių aukštos juosmens blizgančių kelnės yra puikus muzikos festivaliuose, profesinės kokteilis šalys, streetwear, naktys iš, etapo rezultatus, ir klubo dėvėti.

5.Didžiosios Dovanos: Infuzuoti jūsų drabužių spinta su efektingas ir mirguliavimas su mūsų Aukštos Juosmens Blizgančių Kelnaičių.Spektras ryškių spalvų leidžia jums išsiskirti iš minios, o turiningas dizainas daro tai puiki dovana jūsų artimiesiems.Suteikti jiems puikią dovaną gimtadienius, Kalėdų, Velykų ir kitomis progomis, išreikšti savo priežiūros ir meilės.

  • Lytis: Vyrai
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: nailonas
  • Uždaryti Tipas: Mygtukas Skristi

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai