Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Oro Kondicionierius, Ventiliatorius USB Asmens Oro Aušintuvas Mini Drėkintuvas Drėkinantis Ventiliatorius Su 7 Spalvų LED Žibintai Nešiojamas Ventiliatorius

0 Atsiliepimai
€35.98 €22.66
  • SKU: w4481
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Buitinė Technika

Oro Kondicionierius, Ventiliatorius USB Asmens Oro Aušintuvas Mini Drėkintuvas Drėkinantis Ventiliatorius Su 7 Spalvų LED Žibintai Nešiojamas Ventiliatorius

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.

Mūsų gaminiai yra prieinamos kainos ir geros kokybės.Mes paramos dropshipping ir didmeninė prekyba .Jei jūs norite dirbti su mumis ilgą laiką, susisiekite su mumis ir mes suteiksime jums labai palankios kainos.Geriausi Linkėjimai!

[Funkciją:Odos Rankena Dizainas] daro garinių oro aušintuvas lengvai perkelti tarp kambarių., Mažai Anglies dioksido išskiriančių Energijos Taupymo: Tik 3,5-10 Vatų energijos sąnaudos, maža elektros energiją ir nekenksmingas aplinkai., Nuimamas Vandens Rezervuaras Dizaino: gali padėti jums geriau švaraus vandens talpą, ir gali pridėti ledo kubelių.

[Aukščio Vėjo Greitis ir Automatinis Laiko] 3 vėjo greitis (didelis,Vidutinis,mažas) gali būti keičiamas, rankinis aukštyn-žemyn reguliuoti pūtimo kryptimi per 60℃, kad būtų patenkinti jūsų poreikiai skirtingi.Trys automatinė laikas (1/2/3H), galite pasirinkti labiausiai jums tinkančią mėgautis savo laisvalaikį, miego ar darbo laiko.

[Lentelė Ventiliatorius su 7 Spalvų LED Nuotaika Šviesos] built-spalvinga minkšta LED šviesa gali ne tik sukuria romantišką atmosferą, bet taip pat padėti jums geriau miegoti, apšvietimą galima išjungti tik tada, kai jums jų nereikia, galite tiesiog įjungti šviesą, bet vis dar mėgautis vėsioje vėjas.

[Lengva ir Saugu Naudoti] Tiesiog įpilkite vandens, ledo ir vandens, ir tada prijunkite USB kabelį į maitinimo banke arba bet kurį USB sąsaja.Tada paspauskite funkcinį mygtuką, ir Nešiojamų Oro Aušintuvas bus padaryti savo namų sugyvenamas vietos.

[Oro aušintuvo ventiliatorius] Suteikia jums visiškai kietas, švarus oras, patogus vasarą.Ji jus nuo sausumo ir drėkina jums visą dieną ilgai.Tai puiki dovana draugui, vasaros.

Galia:10W

Baterijos talpa:1200 mA

Laikas laikas:1-3 val.

Vandens bako talpa:600ml

Įėjimas:5V/2A

Purkštukų skaičius:5 antgaliai

Naktį šviesos spalva:7 spalvų kolonėlė

Maitinimo režimas:Tipas-C

Pardavimo taškas:3 pavarų 5 purškimo, 6-colių ventiliatorius didelis oro tūris, 600ml vandens talpykla, reguliuojamas spalvinga naktį šviesos, mašina gali būti laikina.Vasara yra 5 purškimo aušinimo ventiliatorius žiemą yra drėkintuvą, naktį yra mažas nakties žibintas, darbo dienomis taip pat gali būti naudojamas kaip aromaterapija mašina, įvairių funkcijų viename.

Pastaba:

1. Ateina su kvepalų sugeria kempinė, kuri gali būti apvarvėti su uodų lygiagrečiai kvepalų

2. Didelės talpos vandens kaupimo bakas yra viršuje, atidarykite viršutinį dangtelį ir įpilkite vandens arba pridėkite ledo cubebing kempinė, kuri gali būti apvarvėti su uodų lygiagrečiai kvepalų

2. Didelės talpos vandens kaupimo bakas yra viršuje, atidarykite viršutinį dangtelį ir įpilkite vandens arba pridėkite ledo kubelių, aušinimo poveikis yra geriau!

3. Išimti ir išskalbti, paspauskite priekinio ventiliatoriaus dangtelį ir nuimkite ir nuvalykite, kuri yra paprasta ir patogu.

Spalva:Balta

Medžiaga:ABS

Dydis:26x21CM

Pakuotės Turinys:

1 * Oro kondicionierius ventiliatorius

1 * USB Kabelis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: Cikuso
  • Nuotolinio Valdymo Funkcija: No
  • Laiko Funkcija: Ne Laikas
  • Galia (W): 5w
  • Įtampa (V): 6V

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai