Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Metalo Bell Ornamentu Už Medžio, Medžio Formos China Ornamentu Kalėdų Varpas Ir Lankas Kambario Papuošalų Už Lango Kalėdų Medžio Durys

0 Atsiliepimai
€6.87 €3.44
  • SKU: w4438
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Namai Ir Sodas

Metalo Bell Ornamentu Už Medžio, Medžio Formos China Ornamentu Kalėdų Varpas Ir Lankas Kambario Papuošalų Už Lango Kalėdų Medžio Durys

Pareikšti šventinės nuotaikos į jūsų namus su mūsų Kalėdų Varpas Pakabukas.Pagamintas iš audinio ir metalo, tai china Kalėdų eglutė bell yra lengva įdiegti ir puikiai tinka kelios scenos.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Audinys + metalinis varpas

Svoris: apie 70g

Gaminio dydis: China Kalėdų eglutė: (vidut.)10*8cm/3.94*3.15 cm, Bendras ilgis: (vidut.)18cm/7.09 cm

Pakavimo Sąrašas:

1pc*Kalėdų eglutė mažas bell pakabukas

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Patikima Medžiaga: Mūsų Kalėdų eglutė mažas bell pakabukas yra be vargo lengva prižiūrėti, dėl savo tvirto audinio ir metalo medžiagos.Tai užtikrina patikimą ir patvarus apdaila, kuri trunka daugeliui švenčių į priekį.

2.Lengva Įdiegti: Mūsų Kalėdų Eglutė Mažas Bell Pakabukas atneša liesti žavesio jūsų medis be sveria žemyn.Nebus sunaikinti šakų, lengva įdiegti naudojant pridedamą virvelę.

3.Linksmas Žavesio: Šį produktą Kalėdų eglutės formos, kuri atitinka Kalėdų tema ir sukuria šventinę atmosferą.Jis ateina su laivapriekio ir varpeliu, kad malonus garsas, kai sukrėtė.The china dizaino priduria, linksmam ir blizgesį jūsų Kalėdų eglutė.

4.Universalus Naudojimas: Eglė iki jūsų namo su šių Kalėdų eglutė mažas bell karolius, kurie gali būti sustabdytas kelis parametrus, įskaitant laiptų turėklų, langų, ir daugiau.Švenčių spalvų ir jingling varpai skleidžia atostogų nudžiuginti į bet kurį kambarį, galite pasirinkti, kad būtų rodomi jų.

5.Atostogų Malonumas: Pasidalinti Šventės Džiaugsmu su Savo Kolegomis, Draugais, Draugais ir Šeima Papuošti Jūsų eglutę su šia Maža Bell Pakabukas Ornamentu.Pagamintas iš Metalo, Jis yra Kūrybingas Dovanų Idėja, Kuri Plinta Nudžiuginti Visus Aplink.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Elektroninis: no

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai