Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

150pcs 19mm Su talpinimo Drabužių žiogelis Papuošalai Priėmimo "PASIDARYK pats" Daugiafunkcinis Nešiojamas Asorti Home Office Mini Siuvimo

0 Atsiliepimai
€4.41 €3.13
  • SKU: w41543
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Švietimo Ir Biuro Reikmenys

150pcs 19mm Su talpinimo Drabužių žiogelis Papuošalai Priėmimo "PASIDARYK pats" Daugiafunkcinis Nešiojamas Asorti Home Office Mini Siuvimo

Savybės:

【Pakuotės Turinys】gausite 150pcs mini žiogeliai, matavimo apie 19x5mm/0.75x0.2inch (ilgis ir plotis).Pakankamai kiekis, kad atitiktų jūsų poreikius.

【Plieno Medžiagos】aukso saugumo kaiščiai yra pagaminti iš metalo, jie yra stiprus, nėra lengva sulenkti, patvarus ir nerūdijantis ir dėvėti, atsparus vandeniui.Idealiai tinka jūsų kasdieniam "PASIDARYK pats" darbas.

【Lengva Naudoti】Mūsų nurodė, žiogeliai pažymėjo patarimai gali lengvai prasiskverbti į audinius, nesukeliant žalos ar didelių skylių, prašome feelto naudoti.

【Talpinimo】Visi metaliniai žiogeliai saugomi aišku, dėžutė, patogus naudojimas ir saugojimas.Būkite atsargūs, yra nudūrė, kai naudojate, ir prašome saugoti nuo vaikų.

【Platus】, Kad žiogeliai būtų labai tinka crafting, siuvimo, drabužių tvirtinimo, antklodės, taikant, papuošalai priėmimo, ir tt, ir taip pat tinka tvirtinimo skalbimo instrukcijos ant drabužių ir šalikai.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Plienas

Spalva: Juoda, Spalvotas

Dydis: (Maždaug)(LxW) 1.9x0.5cm/0.75x0.2inch

Dėžutės Dydis: (Maždaug)(Ilgis X Plotis X Aukštis) 6.8x5.2x1.1cm/2.68x2x0.43inch

Pakuotė:

150pcs x žiogeliai

1 x Saugojimo Dėžutė

Pastaba:

1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Prašome leisti po 0,5-2 cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

Pastaba:

1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių,nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame stiliumi yra tokia pati, kaip parodyta nuotraukose,bet ne pačią veikimą įvairiomis įstaigomis, kaip ant modelio.

2.Palyginti išsamiai dydžių su tavo,prašome leisti 2-4cm skiriasi dėl vadovo matavimo drabužius, ačiū Visiems matavimo cm ir atminkite, 1cm=0.39 colių

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2 Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1) LAIVYBOS VISAME PASAULYJE. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

DHL, UPS, TNT, "FEDEX" trunka 3-7 dienas ,EMS trunka 8-12 dienų.Po oro paštas reikia 2-8 savaites.Tačiau visi jie priklauso nuo šalies pristatytas.

2) PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

1) Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus.

2) Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.

3) Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.Dėkojame už jūsų supratimą!

  • Medžiaga: Metalo
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: Hinmay
  • Modelio Numeris: NĖRA

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai