Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Helovinas Critters Prop Lėlės, Pliušiniai Creepy Lėlės Ornamentu Vaikams Suaugusiųjų Gimtadienio Dovana Helovinas Juokinga Bjaurus Monstras Kambario Dekoro

0 Atsiliepimai
€41.32 €20.66
  • SKU: w4073
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Namai Ir Sodas

Helovinas Critters Prop Lėlės, Pliušiniai Creepy Lėlės Ornamentu Vaikams Suaugusiųjų Gimtadienio Dovana Helovinas Juokinga Bjaurus Monstras Kambario Dekoro

Aprašymas

Medžiaga: lateksas + pliušas

Dydis: 13*12*25CM

Savybės

👽👻 Critters Prop Lėlės: Kiekvienas jų yra Unikalus, Kaip ir Kiekvienas iš Jų yra Ranka raižyti, Rankomis spalvos ir Vertus siuvami su Meile ir dideliu Dėmesį į Detales.

👽👻 Minkšta Medžiaga-Pagamintas iš Aukštos kokybės Dervų ir Tekstilės, Minkštas ir Patogus, Jaustis Labai Geras, Stiprus Ištvermė, lengvas, Patvarus ir Odos draugiškas.

👽👻 Unikalus Dizainas: Šios Lėlės yra Puiki Dovana Tiems, Kurie Mėgsta Unikalios Fantazijos Žaislai, arba Tiems, Kurie yra Ventiliatorius Mitinis Žvėris ir Būtybių.

👽👻 Geriausia Dovana: Tai Ne Žaislas, bet ir Meno kūrinys.Tinka Helovinas ir Savo Kolekciją, Kabinetas.Jie Yra Ideali Dovana Kolekcionieriams ar Mėgėjams Visų Mitų ir Stebuklų!

Pastabos

1. Dydis rankinis matavimas gali turėti tam tikrų klaidų, ji yra intervale ±1 cm, tikrąjį dydį, turi būti taikomas faktinis daikto.

2. Dėl skirtingo apšvietimo ir fotografavimo sąlygos, spalvos vaizdas gali skirtis nuo esamo gaminio.Prašome kreiptis į tikrasis produktas.

Apie Darbo Laikas

Dėl skirtingų darbo metu kiekvienoje šalyje, bus nedelsiant bendravimo, bet laiškus bus atsakyta per vieną darbo dieną.

Jei turite bet kokių klausimų dėl produkto, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes stengiamės suteikti jums Geriausią Klientų Aptarnavimą.

Apie Siuntos

Mes bus išsiųsti užsakymus per 3 darbo dienas.Pristatymo laikas priklauso nuo įvairių pasaulio šalių ir bus paveiktos oro sąlygų, valstybinės šventės ir t.t.Jei jums nereikia gauti užsakymo pagal numatomą laiką, prašome susisiekti su mumis.

Apie Atsiliepimą

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

  • Proga: Šalis, Helovinas
  • Raktinis žodis 1: Creepy Pliušinis Lėlės
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • CN: Kinija
  • Raktinio žodžio 3: Bjaurus Monstras Dovanos Vaikams
  • Medžiaga: latekso
  • Elektroninis: no
  • Raktinis žodis 4: Gyvūnų Monstras Žaislai
  • Raktinis žodis 2: Siaubo Dovanos Suaugusiems Kolektorius

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai