Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Automobilio Akumuliatoriaus Jungtis Baterijos Polių Galvos Įrašą Praktinių Auto Reikmenys, Lengvųjų Automobilių Priekabas Rv Ir Sunkvežimių

0 Atsiliepimai
€1.33 €0.93
  • SKU: w4023
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Elektros Įranga

Automobilio Akumuliatoriaus Jungtis Baterijos Polių Galvos Įrašą Praktinių Auto Reikmenys, Lengvųjų Automobilių Priekabas Rv Ir Sunkvežimių

Aprašymas:

Greito Atleidimo Terminalo Įrašas yra pagamintas iš aukštos kokybės vario medžiaga, todėl jis yra patvarus, tvirtas, atsparios oksidacijai, nėra lengva rūdžių, ir turi gerą stabilumą.Jis tinka automobiliai, furgonai, RVs, sunkvežimių akumuliatoriai ir t. t.

Specifikacija:

Medžiaga: gryno vario ir geležies

Produkto savybės: raudonasis teigiamą polių juoda neigiamas polius

Varžtų skersmuo: M6/M8/M6 tris stulpelius

Dydis: apie 55.6*45.7*39.8 mm/2.19*1.8*1.57 colių

Pakavimo Sąrašas:

1 pora*Automobilio Akumuliatoriaus Polių Vadovai

Pastabos:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.

2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti matavimo nuokrypis 1-3cm.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Daugiau Vandeniui: Nes mūsų Automobilio Akumuliatoriaus Jungtis yra įdiegta bazę, ji yra labiau atspari vandeniui.Tai labai praktiška ir patogu naudoti.

2.Tvirtas Medžiaga: Pagamintas iš aukštos kokybės vario medžiaga, mūsų Greito Atleidimo Terminalo Įrašas yra patvarus, tvirtas, atsparios oksidacijai, nėra lengva rūdžių, ir turi gerą stabilumą.

3.Su Keliais Terminalai: Akumuliatoriaus Gnybtų Jungtis yra suprojektuoti su keliais gnybtai neardomieji montavimas.Naudojant sutirštės vario plokštelės, ji turi didelį elektros laidumą.

4.Taupykite Laiką: Dėl to, kad mūsų Akumuliatoriaus Laidas Terminalas gali sutaupyti laiko ir padidinti efektyvumą, tai yra geras pagalbininkas pakeisti automobilio akumuliatorių.Tai yra labai patogu.

5.Platus Panaudojimas: Automobilio Akumuliatoriaus Gnybtai gnybtai tinka automobiliai, furgonai, RVs, sunkvežimių akumuliatoriai ir t. t.Jis yra plačiai naudojamas ir labai praktiška jums.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Elemento Ilgio: 55.6mm
  • Elemento Plotis: 45.7mm
  • Elemento Aukštis: 39.8mm
  • Prekės Svoris: 128g
  • Elemento Tipas: Baterijos Įkrovimo Vienetų

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai