Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

VR galvos dirželis reguliuojamas patogus VR pagalvėlės priedai aukštos kokybės silicio ABS VR laikiklio diržu, virtualios realybės įrenginys

0 Atsiliepimai
€40.33 €20.16
  • SKU: w3949
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Skaitmeniniai Garso Ir Vaizdo Įrašai

VR galvos dirželis reguliuojamas patogus VR pagalvėlės priedai aukštos kokybės silicio ABS VR laikiklio diržu, virtualios realybės įrenginys

Kulka Taškų:

1. Patobulinti Žaidimo Patirtis: Mūsų VR Galvos Dirželis modernizuotos slėgio sumažinimo konstrukcija sumažina galvos spaudimą ir apsaugo nuo stumdomų geresnio žaidimo patirties.Skrybėlių formos lankelis prideda paramą ir pusiausvyrą, smarkiai sumažinti diskomfortą, per ilgai žaisti.

2. Lengvas ir Patogus Pritaikymas: be vargo pritaikyti savo VR rankų įrangos su mikrofonu sandarumą ir jūsų artimuosius su anti-slydimo ir 360° rankenėlėmis.Individualizuoti tinka keičiant ilgis lankelis pusėje ir viršuje, barai, ir mėgautis streso ir stabilus VR patirtis.

3. Revoliucinis Vr Galvos Dirželis: Patirti svaiginančius VR be diskomfortas.Mūsų galvos dirželis yra pagamintas iš eco-friendly ABS, sumažinti svorio, slėgio, ir subalansuoti svorį.Minkštas silikoninis galinio dangtelio užtikrina aptemptas tinka, be grisus savo ausis.

4. Lengvas Montavimas: Įdiegti ir pašalinti šį lengvas VR galvos dirželis per kelias sekundes, be jokių įrankių.Jo saugiai ir patogiai galima reguliuoti pagal savo skonį.Laikykite savo prietaisą krauti, kol žaidimas su sukergtas įkrovimo lizdas.

5. Lengva Įdiegti: Su galimybe laikyti ir nešiotis lengvai, tiesiog atlicināt tai VR galvos dirželis jūsų bagažą ar rankinėje.Dabar galite patirtis VR pramogų skristi, be jokio vargo.

Aprašymas:

Mūsų VR galvos dirželio pakeitimas suteikia papildomą paramą, išlaiko pusiausvyrą, ir yra minkšti ir patogūs ilgesnį naudojimo.Tai lengva įdiegti ir telpa į savo lagaminą, todėl jis puikiai tinka on-the-go žaidimas.Dvi 360° rankenėlės leidžia reguliuojamumas, kad tilptų visi galvos dydžio.Atnaujinti savo VR patirties su lengvumu.

Specifikacija:

1. Produkto pavadinimas: VR reguliuojamas ausinių

3. spalva: Balta

4. Medžiaga: ABS + silikagelis

5. Pareigos: Patogūs dėvėti ant galvos

Pakavimo Sąrašas:

1pc * VR Galvos Dirželis

  • Pakuotė: No
  • Suderinamos Prekės: Žaidimas Grotuvo Turėtojas
  • Modelio Numeris: VR galvos dirželis
  • Suderinama Modelis: Žaidimas Grotuvo Turėtojas
  • Prekės Pavadinimas: viugreum
  • svoris: 270g
  • Dydis: 21x14x11cm
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tipas: įrašą

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai