Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Vandeniui Atsparus Kameros Plaukti Universalus Plaukiojantis Dirželis Povandeninį Fotoaparatą Universalus Ryškios Spalvos Putos Plūduriuojantis Fotoaparato Ląstelių

0 Atsiliepimai
€4.87 €2.53
  • SKU: w3944
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Vandens Sportas

Vandeniui Atsparus Kameros Plaukti Universalus Plaukiojantis Dirželis Povandeninį Fotoaparatą Universalus Ryškios Spalvos Putos Plūduriuojantis Fotoaparato Ląstelių

Aprašymas:

Puikus virvelės ilgis leidžia lengvai fotografuoti ir yra lengva pastebėti iš tolo į vandenį, jei jis patenka.Šis fotoaparatas plūduras yra būtina turėti aksesuaras jūsų brangių elektronikos ir taip pat atsparus vandeniui atveju savo išmanųjį telefoną.

Pastaba:

1. Dėl spalvų temperatūros ekranas, vaizdo kamera, aplinkos šviesos, ir fotografijos įgūdžius, nuotraukas, kai kurie produktai gali būti šiek tiek spalvų skirtumas, ir spalva yra tema, kad tikrasis produktas!

2. Prašome leisti šiek tiek dydžio skirtumas dėl skirtingų vadovas matavimai.

Specifikacija:

Apskritimo ilgis: 7CM

Apimtis: 42cm

Svoris: 250g plūdrumo

Tinka: plaukimas, kelionės, vandens parkas, plaustais, banglentės, alpinizmas ir kt.

Produktų Sąrašas:

Kintama kamera diržo*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Ilgaamžiškumas ir Patikimumas: Pagaminti iš minkštos medžiagos, plaukiojantis apyrankė turi ryškių spalvų išorinis sluoksnis, patvarumo ir patikimumo.Jis tinka dauguma žmonių ir paslysta lengvai ant jūsų riešo, numatant vykdyti vandeniui prietaisai.

2.Plūdrumo Guolis-Su ryškiai spalvoti apyrankė plaukiojantis dirželis yra suderinama su įvairiais mažos vandeniui prietaisų, tokių kaip įvairių sporto šakų kameros į rinką, ir gali plaukti atsparus vandeniui kameros sveria iki 250 gramų.

3.Praktinių Funkcijų: Šis plaukiojantis riešo dirželis, ne tik neleidžia prarasti savo fotoaparatą ar kitus prietaisus, o plaukimo ir snorkeling, bet taip pat leidžia lengvai fotografuoti, todėl praktiškas aksesuaras jūsų elektroninių prietaisų ir didelę patirtį už jus.

4.Ryškių Spalvų: nereikia nerimauti apie prarasti savo fotoaparatą arba klavišus!Ryškių spalvų fotoaparatas plūduro, kad prietaisas lengva pastebėti vandens ir leisti nedelsiant priėmimas.Galima iš viso 4 spalvos: oranžinė, mėlyna, geltona ir rose.

5.Plačiai Taikoma): Keliamoji riešo dirželiai yra puikus atostogų kelionių ir vandens veikla, pavyzdžiui, snorkeling, nardymas, baidarės, banglentės, plaukimas plaustais ir daugiau.Saugų jūsų prietaiso į savo riešą su dviem patikimas dirželiai.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Taikoma Žmonių: Unisex

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai