Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Stalinis Kalendorius 2024 Darbalaukio Animacinių Filmų Panda Kalendorius Dekoro Metalo, Dvigubo Siūlai Privalo Apdailos Reikmenys Rašomieji Stalai Namai, Biurai

0 Atsiliepimai
€1.72 €1.20
  • SKU: w3869
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Spausdinimo Produktų

Stalinis Kalendorius 2024 Darbalaukio Animacinių Filmų Panda Kalendorius Dekoro Metalo, Dvigubo Siūlai Privalo Apdailos Reikmenys Rašomieji Stalai Namai, Biurai

Palaikyti tvarką ir pridėti šiek tiek mielas, dekoro į savo erdvę mūsų 2024 Panda Kalendorių!Su aiškiais spausdinimas ir 4 skirtingus modelius, jūs niekada nepraleisite susitikimą dar kartą.Padėkite jį ant bet kokių paviršių, ir užrašykite savo susitikimus lengvai.Ji taip pat mąstantis dovana bet gyvūnų mylėtojas.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: 2024 Panda Kalendorius

Gaminio dydis: (vidut.)14*18,5 cm/5.51*7.28 cm

Medžiaga: Popierius

Pakavimo Sąrašas:

1pcs*2024 Panda Kalendorius

Pastabos:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.

2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti matavimo nuokrypis 1-3cm.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Rašalas Atsparus Technologija: Užtikrinti ilgalaikį ir išnyks atsparus spausdinimas su mūsų Stalinis Kalendorius 2024. Mūsų rašalas atsparus technologija neleidžia rašalo iš seeping per sklandų ir storo kokybiško popieriaus, todėl švarus ir lengvai skaitoma planus ištisus metus.

2.Efektyvus Valdymas: siūlo 4 unikalių būdų organizuoti savo mėnesius, šis Stalinis Kalendorius 2024 m. vaikinai, kaip graži dekoro detalė.Meistriškai privalo metalo, dvigubo siūlai, patvarumo ir lengvas prakeiktas, tai puikus sprendimas būna ant savo įtempto grafiko.

3.Lengvas Planavimas: sekti savo susitikimus ir svarbūs įvykiai vargo su Stalinis Kalendorius 2024. Jo patogus dizainas leidžia jums rašyti ir pabrėžti lengvai, užtikrinti, jums nebus praleisti bet kokios reikšmingos datos.Be to, jis puikiai ant jūsų stalo, aiškios ir organizavo peržiūrėti savo tvarkaraštį.

4.Lanksti Kalendorius: Šis stalinis kalendorius 2024 galima ant bet kokių paviršių, pavyzdžiui, savo darbo stalo, virtuvės skaitiklis, arba miegamojo spintelė.Ji turi sustiprintą bazę, kuri leidžia tvirtas ir stabilus.Ar jums reikia jį mokykloje, darbe, ar namuose, šis stalinis kalendorius 2024 jus organizuotas ir kelyje.

5.Plačiai Naudojamas: Nustebinti savo draugus ar šeimos narius su šiuo Stalinis Kalendorius 2024. Tai domu dovana, kuri padeda planuoti veiklą ir rodo, kiek jūs priežiūros.Idealiai tinka bet kokiai progai, įskaitant Kalėdų ir Padėkos.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: Huahua Panda Parkas Kalendorius

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai