Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4

4pcs Stiklo Apkabos, Frameless Vonios Veidrodis Stiklo Sienos Montavimas Tvirtinimo Komplektas Aparatūros Su Varžtais Veidrodis Turėtojas

0 Atsiliepimai
€8.52 €3.33
  • SKU: w3757
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Aparatūros

4pcs Stiklo Apkabos, Frameless Vonios Veidrodis Stiklo Sienos Montavimas Tvirtinimo Komplektas Aparatūros Su Varžtais Veidrodis Turėtojas

Mūsų nerūdijančio plieno veidrodis įrašus išvengti įbrėžimų ar dėmių, tuo pačiu sumažinant triukšmą ir vibraciją.Jokių papildomų įrankių ar priedai yra reikalingi.Suderinama su šiferio, medžio ir gipso kartono.

Specifikacija:

Gaminio medžiaga: 304 nerūdijančio plieno

Produkto svoris: 60g

Pakuotės dydis: (vidut.)7*4*2cm/2.76*1.57*0.79 cm

Paketas, Sąrašas:

Veidrodžio Laikiklis Įrašus*1set(Fiksuotas laikiklis*4+Varžtas*4+Riešutų*4

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Aukštos kokybės Medžiaga: pagamintas iš puikios kokybės, 304 nerūdijančio plieno, mūsų veidrodis turėtojas įrašus pasiūlyti neprilygstamą patvarumą ir tvirtumą.Mėgaukitės stabilus ir saugus veidrodis, nesirūpindami apie deformacijos ar žalą, dėka aukštos kokybės medžiagų.

2.Žala-Nemokamas Montavimas: Mūsų veidrodis turėtojas klipai yra specialiai suprojektuoti su rūdžių atsparia 304 nerūdijančio plieno ir apsaugos mėlyna plėvelė, kuri apsaugo nuo įbrėžimų ar dėmių, kad jūsų veidrodėliai nors saugiai jų laikymo vietoje.

3.Vibracijos Slopinimo sistema: Mūsų veidrodis turėtojas įrašus ateina su 4 varžtais ir 4 riešutai, kurie veikia kaip buferis tarp veidrodis ir sienos, efektyviai sumažintų jokios vibracijos ir triukšmo poveikio.

4.Lengvas Montavimas: Nustatyti viršutinės ir apatinės dalių jūsų veidrodis be vargo.Naudokite mūsų Veidrodis Turėtojas Įrašų peržiūra " juostinėmis metalo dalys, varžtai ir veržlės, be jokių papildomų įrankių ar priedai.

5.Universalus Naudojimas: Įdiegti veidrodėliai keliuose sienos medžiagų, pvz., šiferio, medžio arba gipso kartono plokščių su lengvumu.Neprivaloma inkarai arba veidrodis pagalvėlės diegimo paprasta.Puikiai tinka įvairių nustatymų ir scenarijus.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: Medienos apdirbimo
  • Medžiaga: Nerūdijančio Plieno

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai