Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

6pcs Kalėdų Saldainių Dėžutė Animacinių filmų Snaigės Namas Slapukas Saldainių Pakuotės, Dėžutės 2024 Kalėdos Naujųjų Metų Šaliai Dekoro Kalėdų Eglutės Ornamentu

0 Atsiliepimai
€1.19 €0.78
  • SKU: w3686
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Namai Ir Sodas

6pcs Kalėdų Saldainių Dėžutė Animacinių filmų Snaigės Namas Slapukas Saldainių Pakuotės, Dėžutės 2024 Kalėdos Naujųjų Metų Šaliai Dekoro Kalėdų Eglutės Ornamentu

Savybės:

1.IDEALUS KALĖDŲ DĖŽUTĖ-kalėdų dėžės yra puikus atskirų dovanos, poros arba didesnėms šeimoms.Pareikšti rankų darbo slapukus į jūsų šeimą, draugus, kaimynus ir kolegas su šia Kalėdų slapukas dėžės, konteinerio paketą ir mėgautis atostogų elgiasi su jais kartu.

2.STORAS IR TVIRTAS: Nuolatiniai Ink,Thick ir Tvirtas; Daugkartinio naudojimo.Lengva Surinkti.Skirtingai nuo plastikinių produktų, mūsų Kalėdų dėžės dovanų duoti yra pagaminti iš aukštos kokybės popieriaus išlaikyti savo skanėstais švieži ir drėgna, kol jie pasiruošę valgyti.

3.Puiki kalėdinė dekoracija, kalėdų dovana vyniojimo, kalėdų sutarties dėžės, kalėdų dovana, papuošalai, atostogų dovanų dėžutėje extra-special, dekoravimo šalys, vestuvės, kalėdos medžių, klasėse, partija pasisako, sausainių ir saldainių dėžutės, meno ir amatų ir daugiau.

4.LENGVA NAUDOTI: Mūsų naujų Kalėdinių dovanų dėžutės, yra pagaminti iš vieno gabalo, todėl jūs galite daryti langelį formos per kelias sekundes.Šiuos konditerijos konteineriai bus išdidžiai pademonstruoti savo skanus keksiukai, sausainiai, pyragaičiai, pyragai, šokoladiniai pyragaičiai, spurgos, triufeliai, sausainiai ar saldainiai ir padarys jūsų desertams net daugiau nenugalimas.

5.UNIVERSALUS: Tai šiuo dovanų dėžutės yra puikus Kalėdas, Gimtadienį, Vakarėlį, Šventė ir kt.Jie yra ne tik gydyti, dėžutės, jie taip pat yra cupcake dėžutes, saldainių dėžutės, už dėžutes ir kt.Tiesiog padėkite juos, kaip savo meilę viduje, kaip pateikti savo svarbų asmenį padaryti nepamirštamą akimirką.

Specifikacija:

100% visiškai naujos kokybės.

Prekės Pavadinimas:Kalėdų Snaigė Slapukas Langelį

Medžiaga:Baltas kartonas

Spalva: Kaip paveikslėlyje parodyta

Dydis:Kaip paveikslų paroda(1inch = 2,54 cm)

Kiekis:6 Vnt.

Komplektą sudaro:

6 Vnt Kalėdų Snaigės Slapukas Langelį

Pastaba:

1.Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukos.

2.Atleisk, 1 cm/0.39"-3 cm/1.18" matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

  • Medžiaga: Kartonas
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: YOWEI
  • Proga: Kalėdų

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai