Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Masažuojant Kojinės Odos Draugiškas Lieknėjimo Sveikatos Kojinės Patalpų Neslidus Terminės Kojinės Joninių Kūno Formavimas Ruožas Kojinės Gimtadienis

0 Atsiliepimai
€2.49 €1.25
  • SKU: w360238
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Sporto Reikmenys Ir Priedai

Masažuojant Kojinės Odos Draugiškas Lieknėjimo Sveikatos Kojinės Patalpų Neslidus Terminės Kojinės Joninių Kūno Formavimas Ruožas Kojinės Gimtadienis

Patirtis nematomas komfortas mūsų Apyvartą, Kojinės, puikiai tinka pėsčiųjų ir bendrą sveikatą.Siekiama užkirsti kelią atliekų, šios kojinės, kad kiekvienas žingsnis patogiau.Atnaujinti savo kojinių žaidimą ir padidinti savo apyvartą.

Specifikacija:

Pavadinimas: Masažas Kojinės

Medžiaga: Pluošto, Silikono

Produkto Svoris: apie 45g

Gaminio Dydis: apie 8x23cm/3.14x9.05 cm

Pakuotės Dydis: apie 9x3.5x10cm/3.54x1.37x3.93 cm

Pakavimo Sąrašas:

1 Pora Masažas Kojinės

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukas.

2. Atleisk, šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Patogus ir Kvėpuojantis: Pagamintas iš minkštos ir aukštos kokybės medžiagų, šie masažo kojinės siūlo puiki kokybė ir aukšto elastingumo.Jie taip pat kvapas atsparus ir drėgmės wicking, kaip išlaikyti savo kojų, gerai prižiūrimi ir sausas.

2.Lauko Pasitikėjimą: Šie masažo kojinės automatiškai sušilti kojas ir atsipalaiduoti jūsų raumenys, todėl jiems tinka lauko veikla, pavyzdžiui, slidinėjimas, žygiai, snieglenčių sportas, ledo ritulys, kempingas, dviračiais ir pan.

3.Bendrą Sveikatą: Bendrą sveikatą ir gerovę, yra gerokai pagerėjo tašką stimuliuojantis masažas kojines, kad padidintų apyvartą.Laikyti jaukus ir šiltas šią žiemą, o pirmenybę savo sveikatą, todėl tai puiki dovana šeimos ir draugų, kurie vertė sveikatingumo ir gyvumą.

4.Gausiai Funkcijas: Pasiektas optimalus pėdų priežiūros su šiomis masažo kojinės, siūlanti švelnus slėgis ir šiluma, skatinti sveikatą ir sumažinti nuovargį.Jie taip pat multi-funkcinis partneris, užtikrinti saugesnį sporto ir sveikatingumo veikla, su anti-slip technologija, kuri sumažina trintį ir poveikį.

5.Skatinti Sveikatą: skatina acupoints ant kojų, šie masažo kojinės padės pašalinti atliekų ir riebalų perteklių organizme, pagreitinti medžiagų apykaitą, bei sukurti sveiką ir gražią figūrą.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: Poliesteris
  • Pirštu-atskirti: Taip
  • Lytis: Vyrai
  • Departamentas Pavadinimas: Unisex
  • Sportas Tipas: Slidinėjimas
  • Žarna Aukštis: Kojinių, Šlepetes

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai