Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4

Patvarus Junginys Svogūnai Atveju Lankas Krepšys Rankena, Krepšys Reguliuojamas Diržas per Petį Tikslinės Šaudymas iš lanko Pratybos Lauko Šaudymo

0 Atsiliepimai
€21.82 €13.53
  • SKU: w3598
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Sportas Ir Pramogos

Patvarus Junginys Svogūnai Atveju Lankas Krepšys Rankena, Krepšys Reguliuojamas Diržas per Petį Tikslinės Šaudymas iš lanko Pratybos Lauko Šaudymo

Aprašymas:

Apsaugoti Savo Lankas: Laikykite savo junginys svogūnai saugios kelionės metu, sandėliavimo ar nors srityje.Lengvas, lengva nešiotis.Galite apsaugoti savo laivapriekio ir rodyklių.

Laikymas: junginys svogūnai atveju turi multi kišenės, patogu saugoti ir užtikrinti visų savo šaudymas iš lanko įranga ir reikmenys, mūsų patogiai įsikūręs kišenės.Kiekvieno kišenėje yra apsaugotas sunkiųjų užtrauktukuose arba sparčiosios prieigos dirželis uždarymo.

Reguliuojamas: junginys svogūnai atveju maišelis gali būti atliekami ant peties arba iki rankenos, reguliuojamo ilgio diržas per petį, tinka daugumai žmonių.

Medžiaga: Junginys Svogūnai Atveju Savininkas yra pagamintas iš aukštos kokybės drobės, puikiai dilimui atsparumas ir atsparumas įbrėžimams.

Lengvos Konstrukcijos: Šis junginys svogūnai atveju yra puikus balansas perkeliamumo ir ilgaamžiškumą.Jums puikų lankas apsaugos ir tuo pačiu srityje medžioklės ar keliaujant.Patogus vertus, vežančiuose, vidutinio storio, patogi rankena, o ne pavargę ilgą laiką.

Specifikacija:

Medžiaga: Drobė

Spalva: Juoda

Dydžių Lentelė:

Mažas: 95x45cm/37.40x17.72inch

Didelis: 115x45cm/45.28x17.72inch

Komplektą Sudaro:

1 Gabalas, Junginys Svogūnai Maišelį Atveju

Pastaba:

1. Prašome leisti šiek tiek klaidų, dėl rankinis matavimas.

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

3. Linkime jums nuostabių on-line!

  • Prekės Pavadinimas: Sunnimix
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: Drobė
  • Tipo sportas: Medžioklė

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai