Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

2024 M. Sieninis Kalendorius 2024 Tematikos Sieninis Kalendorius, 16.9X12 aukščiausios kokybės Popierius, Twin-Vielos Privalomas Patvarus

0 Atsiliepimai
€16.74 €13.40
  • SKU: w35766
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Spausdinimo Produktų

2024 M. Sieninis Kalendorius 2024 Tematikos Sieninis Kalendorius, 16.9X12 aukščiausios kokybės Popierius, Twin-Vielos Privalomas Patvarus

Ištirti ir papuošti Savo Metus: Pasinaudok savo metus su mūsų 2024 m. Sieninis Kalendorius su a dydžio 16.9 x 12inch.Spanning iš sausio 2024 iki birželio 2025 m., ji siūlo puslapiai, kurie suteikia ne tik patikimi, laiko išlaikyti, bet taip pat aids pagerinti savo efektyvumą ir grindinio jūsų laiko būtų tvarkingai.

Daug Rašymo Erdvę ir Lengvai Sekti: kalendorius gali pasigirti unruled kasdien blokų ir dideliu vietos savo kasdieniame planavimas.Kiekvienas blokas yra daug pakankamai užsirašykite savo užduotis.Be to, ji ateina su Julian datas ir atostogų aukcionai blokai sekti svarbias datas.Ji taip pat suteikia praeitimi ir kitą nuorodų, kalendoriai savo ilgalaikius planus.

Meninio Dizaino ir Patvarus Padaryti: Mūsų 2024 M. Sieninis Kalendorius stovi kaip liudija mūsų įsipareigojimas kokybei.Jis pasižymi aukščiausios anti-galimybę patekti popieriaus, stiprus twin-vielos pakaba, ir įvairių modelio kiekvieną mėnesį.Aukštos kokybės popierius neleidžia rašalo galimybę patekti ir plunksnas, o tvirtas kablys užtikrina kalendoriaus ilgaamžiškumas.puiki vaizdinė patirtis jūsų sienos.

Gerinti Gyvenimo Efektyvumas: Mūsų kruopščiai sukurtas 2024 Kalendorius-puiki priemonė valdyti savo kelionės datas ir laiką, ypač tada, kai gyvenimas bus užimtas.Jis padeda jums tapti veiksmingiau ir kontroliuoti savo gyvenimą.Live struktūrinį gyvenimą ir siekti geresnės versijos save su mūsų gražus 2024 mėnesio sieninis kalendorius.

Labai ačiū: labai Ačiū, kad pasirinkote naršyti šį produktą.Mes tikimės, kad mūsų produktai gali padėti jums.

Tipas:2024 M. Sieninis Kalendorius

Spalva:Kaip Parodyta Paveikslėlyje

Medžiaga:Popierius

Dydis:43x30.5cm

Pakuotės Turinys:

1 * Sienos kabo kalendorius

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai