Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Grafika Kortelės Turėtojas PC Atveju Stovėti PHANTEKS Vertikalus Stovas Stalinis 7 PCI Važiuoklės Vaizdo plokštė Pratęsimo Montavimas

0 Atsiliepimai
€58.61 €45.13
  • SKU: w34052
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Kompiuterių Periferiniai Įrenginiai

Grafika Kortelės Turėtojas PC Atveju Stovėti PHANTEKS Vertikalus Stovas Stalinis 7 PCI Važiuoklės Vaizdo plokštė Pratęsimo Montavimas

Savybės:

OOTDTY

Visiškai naujas ir aukštos kokybės

Visa tai-suderinamas grafikos kortelės laikiklis balta spalva yra puikus sprendimas, skirtas vertikaliam montavimui, užtikrinant aukščiausios stabilumą ir aušinimo efektyvumą.

Pagamintas iš aukštos kokybės metalo, medžiagos, šis laikiklis yra patvarus ir tvirtas, teikti patikimą paramą už jūsų grafikos plokštę.Ji yra labiausiai grafikos plokščių rinkoje, todėl tai universalus pasirinkimas žaidėjai ir kompiuterių entuziastai.

Sukurta žaidėjų, turinio kūrėjai, ir PC entuziastų, tai grafika kortelės laikiklis yra būtinas aksesuaras tiems, kurie nori optimizuoti savo žaidimų ar kompiuteriu patirtis.Ji suteikia stabilią ir saugią būdas prijungti jūsų grafikos plokštę vertikaliai, sumažinti žalą žuvo ar lenkiant.

Nesvarbu, ar jūs statote naują KOMPIUTERĮ ar modernizuoti jau esamą, tai grafika kortelės laikiklis yra puikus papildymas jūsų sąrankos.Jis leidžia jums parodyti savo grafikos plokštę, visų jo šlovės, o taip pat pagerinti ir aušinimo efektyvumą.

Su savo aptakus ir stilingas dizainas, tai grafika kortelės laikiklis priduria, elegancija liesti, bet azartinių lošimų ar kompiuterinių setup.Ji yra lengva įdiegti ir ateina su ilgiklis, todėl patogus ir praktiškas pasirinkimas tiems, kurie nori pagerinti savo KOMPIUTERIO patirtį.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Metalas

Rinkinys Tipas: Balta + PCIE 25cm, Baltas + PCIE 25cm, Juodos spalvos + PCIE 25cm, Juodos spalvos + PCIE 25cm, Juodos, Baltos spalvos (pasirinktinai)

Komplektą Sudaro:

1 vertikaliu GPU Turėtojas

Pastaba:

Ne mažmeninės pakuotės.

Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū.

  • Vertikalus GPU mount: Grafika Kortelės Laikiklis
  • Modelio Numeris: GPU Laikiklis
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Rinkinys Tipas: Balta + PCIE 3.0 25cm/ Balta + PCIE 4.0 25cm, Juoda + PCIE 3.0 25cm/ Black + PCIE 4.0 25cm/ Juoda/ Balta
  • Taikymo Nešiojamojo Kompiuterio Dydis: 5"-10"
  • Prekės Pavadinimas: yesido
  • Medžiaga: Metalo

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai