Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Savarankiškai Šildymo Kojines, Pėdų Masažas Kojinės Masažas Kojinės Su Automatiniu Šilumos Gamybos Savarankiškai Šildymo Kojinės Palengvinti Diskomfortą

0 Atsiliepimai
€6.94 €3.46
  • SKU: w337489
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Sporto Reikmenys Ir Priedai

Savarankiškai Šildymo Kojines, Pėdų Masažas Kojinės Masažas Kojinės Su Automatiniu Šilumos Gamybos Savarankiškai Šildymo Kojinės Palengvinti Diskomfortą

Mėgautis mūsų Karšto Masažo Kojinės!Puikus lauko veikla, pavyzdžiui, slidinėjimas ir veikia, ar tiesiog ilsėdamiesi namuose ar verslo.Išlaikyti jūsų kojų šiltas ir jaukus lengvai, o taip pat mažinant diskomfortą.Daro praktiška dovana!

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Savęs Šildymo Kojinės

Produkto svoris: 54g

Gaminio dydis: (vidut.)28*8cm/11.02*3.15 cm

Gaminio medžiaga: poliesterio pluoštas

Pakavimo Sąrašas:

1 pora* Patogus Medvilnės Kojinės

Pastaba:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Lengvas, Visą Dieną Šiluma: Mūsų Savarankiškai Šildymo Kojinės išlaikyti paskrudinto temperatūra kuriančio šilumą iš pažangių poliesterio pluošto, kad išvengti šalčio.Mėgstu ilgai lauko veikla lengvas su visos dienos šiluma ir komfortas.

2.Patogiai: Pasinaudok idealus komfortas su mūsų savarankiškai šildymo kojines, kad pateikti jaukus tinka išlaikant savo kojų, neįtikėtinai šilta.Minkštas ir patogus medžiaga užtikrina lengva dėvėti, be jokių slydimo arba sugriežtinti.

3.Masažas Apačioje Kojų: Su specialiai sukurta masažas mazgelių, šie Savarankiškai Šildymo Kojinės atleisti nuovargis ir diskomfortas nukreipiant apačioje kojų.Sustiprinti sveikatą ir atpalaiduoja raumenis raminančių pėdų masažas, kur ir bet kada, kai jums to reikia.

4.Įvairias Programas: Mėgaukitės lauko kelionės, slidinėjimas, bėgimas, namų ir verslo veiklą su maksimalų komfortą naudodami mūsų Savarankiškai Šildymo Kojinės.Pagamintas iš minkštos, kvėpuojantis ir patvarus medžiagos, jie padeda pagerinti kraujotaką ir sumažinti nuovargį, todėl jie puikiai tinka bet kokiai progai.

5.Neįvykdyti Dovana: Palepinkite savo artimuosius su praktiška dovana savarankiškai šildymo kojines, kad generuoti šilumą savo.Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, šios kojinės yra puikus šeimos, draugų, ir kolegų, kurie nori likti jaukus šaltu oru.

  • Žarna Aukštis: Kojinių, Šlepetes
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Lytis: Vyrai
  • Medžiaga: MEDVILNĖS

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai