Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Mielas Pudingas Rašiklio Laikiklis Studentų Mielas Animacinių Filmų Kūrybos Darbalaukio Ornamentu Želė Formos Pen Skylę Pieštuku Lizdas Pieštukų Laikymo Stovas

0 Atsiliepimai
€4.50 €3.15
  • SKU: w3338
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Stalo Aksesuarai Organizatorius

Mielas Pudingas Rašiklio Laikiklis Studentų Mielas Animacinių Filmų Kūrybos Darbalaukio Ornamentu Želė Formos Pen Skylę Pieštuku Lizdas Pieštukų Laikymo Stovas

Produkto Specifikacijos:

Medžiaga: Plastikas

Dydis: 4*4cm

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Produkto Savybės:

1. Daugiafunkcinis saugojimas: desertas rašiklio laikiklis gali būti naudojamas ne tik saugoti rašikliai, pieštukai ir kitomis rašymo priemonėmis, bet ir saugoti mažų objektų, tokių kaip trintukai, liniuotės, žirklės ir kt.Jos daug skyrių ir kišenių padeda tvarkyti ir rūšiuoti daiktus, kad jūsų darbalaukio tvarkingas ir organizuotas.

2. Kūrybinis dizainas: desertas rašiklio laikiklis paprastai skirtos mielas pudingo formą, spalvingas ir mielas, suteikti žmonėms, malonus ir šiltas jausmas.Ar ant studento stalo ar darbo stalo, ji priduria, gyvas ir įdomus liesti aplinkai.

3. Šviesos balansinė: desertas rašiklio laikiklis, paprastai yra pagaminti iš lengvos medžiagos, šviesos svorio ir mažas dydis, kuris yra labai tinkamas vežti.Jūs galite jį nešiotis krepšyje, rankinės ar kuprinės ir naudoti ją bet kuriuo metu, bet kurioje vietoje.Ar mokykloje, biure ar kelyje, desertas rašiklio laikiklis suteikia jums su patogiu saugojimo sprendimas.

4. Mielas dovanas: Tai yra taip pat populiarus dovanų pasirinkimas dėl mielas dizainas ir praktiškumas desertas laikiklį.Jūs galite suteikti desertas laikiklį, kaip gimtadienio dovana, atostogų dovanų, arba mažų dovana kitomis progomis draugui, šeimos nariai ar kolegos.Tiek vaikams, tiek suaugusiems bus meilė toks mielas ir praktiška dovana.

Pastaba:

1. Prašome leisti skirtumas apie 1-3cm dėl vadovo matavimo, dėkojame už jūsų supratimą!

2. Dėl skirtingų monitorių, įsidėmėkite, kad nuotraukos gali neatitikti tikrovės elementą

Komplektą sudaro:

1* Rašiklio laikiklis

  • 1: B3F6S
  • Stilius: Modernus Stilius
  • Dydis: 4*4cm
  • Naujovė: FANTASTINIS
  • Tipas: Parkeris Laikikliai
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Formos: Kita
  • Medžiaga: Plastikiniai

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai