Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Nematomas Aukštis Padidinti Vidpadis Už Kojų Aukštis, Liftas, Kvėpuojantis Bato Kulno Įterpti Aukštesni Aukštis Vidpadis Batai

0 Atsiliepimai
€13.00 €8.45
  • SKU: w330676
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Sporto Reikmenys Ir Priedai

Nematomas Aukštis Padidinti Vidpadis Už Kojų Aukštis, Liftas, Kvėpuojantis Bato Kulno Įterpti Aukštesni Aukštis Vidpadis Batai

Ieškote diskretiškas būdas padidinti jūsų ūgis?Mūsų U-formos dizaino, aukštis vidpadžiai yra puikus sprendimas!Ne lengvai deformuojasi, su keliais vėdinimo angomis apačioje, pridėti orui ir padidėjusios trinties.

Specifikacija:

Medžiaga: poliesterio, medvilnės, SEBS

Spalva: pilka, mėlyna, rožinė, juoda

Gaminio dydis: 12.5x7.6x12cm/4.92x2.99x4.72in

Produkto svoris: 151g

Paketas, sąrašas:

Aukštis Padidinti Vidpadžiai*1 pai

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Pagerinta Palaikymas: Mūsų aukščio padidinimas vidpadžiai yra suprojektuoti, kad tilptų į pėdos formą ir pateikti U-formos kulno taurė, kuri pagerina patogumą dėvėti ir veiksmingai pašalina kulno padėtį.

2.Aukštos kokybės Medžiaga: Dėvėti mūsų aukščio padidinimas vidpadžiai, pagaminti iš minkštos ir elastingos SEBS ir poliesterio, medvilnės bus ne tik padidinti savo aukštis, bet taip pat suteikia visos dienos komfortas.Medžiagos yra aukštos kokybės ir nedirgina odos.Be to, jie nėra lengvai deformuojasi, suteikia ilgalaikį komfortą ir paramą.

3.Aukštis Paslaptis: Padidinti savo aukščio, slapta su šiais aukštis padidinti vidpadžiai, kad neturi įtakos jūsų išvaizdą.Jie yra nematomas ir gali būti dėvėti kojines ir batus, suteikia gamtos liftas, niekam nepastebint.

4.Kvėpuojantis Vidpadžiai: Strategiškai išdėstyti kvėpuojantis skylės apačioje, mūsų aukštis padidinti vidpadžiai užtikrinti, kad jūsų pėdas sausas.Pagerinti laikysena ir komfortą garantuoja tikslinės arkos ir kulno paramą mūsų pažangios konstrukcijos.

5.Slydimo Atspari Konstrukcija: Mūsų aukščio padidinimas vidpadžiai funkcija tekstūra stiprintuvas padas, kuris užtikrina stabilus, neslidus veiksmus, o taip pat skatinti tinkamą laikyseną.Interjero trinties barjeras apsaugo nuo praslydimo, teikti neprilygstamą paramos savo kojų.

  • Žarna Aukštis: Kojinių, Šlepetes
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Lytis: Vyrai
  • Medžiaga: MEDVILNĖS

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai