Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Ravioliai (koldūnai) Shaper, Nerūdijančio Plieno Kukulis Ravioliai (koldūnai) Shaper Nustatyti, Ravioliai (koldūnai) Cookie Cutters, Klecko virimo aparatas, Todėl, Ravioliai (koldūnai)

0 Atsiliepimai
€17.37 €12.85
  • SKU: w3292
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Virtuvė,Valgomasis & Baras

Ravioliai (koldūnai) Shaper, Nerūdijančio Plieno Kukulis Ravioliai (koldūnai) Shaper Nustatyti, Ravioliai (koldūnai) Cookie Cutters, Klecko virimo aparatas, Todėl, Ravioliai (koldūnai)

Koldūnų forma rinkinyje yra 3 įvairių dydžių kukulis formų, 3 skirtingų dydžių apvalių kukulis wrapper formų ir 1 mėsos mentele.Aukštos kokybės pradedantiesiems nustatyti, virtuvės technika

Aukštos kokybės medžiagos: Kiekviena kukulis mašina formų yra aukštos kokybės maisto kokybės, 304 nerūdijančio plieno, kuris yra patvarus, o ne lengvai surūdys.Tiesioginis kontaktas su maistu, yra nekenksmingas.

Paprastas naudojimas: Pirmą gaminti koldūnai su diskiniu pjovimo, tada vietoje koldūnai dėl klecko mašina, užpildykite tešla su šiek tiek pripildymo, uždarymo, ir paspauskite gerai.

Lengva naudoti ir valyti: toks kukulis formų, tinka pradedantiesiems ir pažengusiems.Plauti formų šiltu vandeniu po kiekvieno naudojimo arba įdėti juos indaplovėje.

Taikymo sritis: Su kukulis mašina rinkinys, koldūnai, virtinukai, empanadas ir kt.gali būti gaminamas.Jis gali paruošti skanius naminius patiekalus šeima ar draugais, ir leisti jiems mėgautis nuostabų momentus kartu.

Medžiaga: nerūdijantis plienas

spalva: sidabrinis

Pakuotės Turinys:

3 x kukulis pelėsių

3 x odos cutter

1 x įdaro, šaukštu

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai