Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Ant Padangų Vožtuvo Stiebo Transporto priemonių Padangų, Ratlankių Vožtuvas Priemonė, padangų Kelių Markių, Modelių Automobilius, 4Pcs Bazę Standartinis Padangų Vožtuvai

0 Atsiliepimai
€8.22 €4.11
  • SKU: w2802
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Dėvėti Dalys

Ant Padangų Vožtuvo Stiebo Transporto priemonių Padangų, Ratlankių Vožtuvas Priemonė, padangų Kelių Markių, Modelių Automobilius, 4Pcs Bazę Standartinis Padangų Vožtuvai

Kulka Taškų:

1. Patvarus ir Rūdžių Įrodymas: Tai ant padangų vožtuvas stiebai yra pagamintas iš gryno vario organą, kuris užtikrina estetika produkto ir apsaugo nuo rūdžių.Jie yra suprojektuoti, kad ilgai ir atlaikyti atšiaurių oro sąlygų.

2. Išlaikyti Padangų Stabilumas: Mūsų labai saugus ant padangų vožtuvo stiebas yra sukurta siekiant suteikti maksimalią apsaugą nuo pratekėjimo, su išskirtiniu patvarumu ir sandarumo už prižiūrimi padangų stabilumą.

3. Tubeless Vožtuvas: Padidinti savo tubeless padangų našumą, naudodami mūsų gumos vožtuvo stiebo, kad lieka tvirtai prie padangų.Jos snap-on konstrukcijos neleidžia atsipalaidavimas ar abejingumas, nepaisant nuolatinės vibracijos.

4. Tinka Įvairiomis Kelio Sąlygomis: Pakelti savo jojimo patirtimi su šiomis ant padangų vožtuvų kotus.Meistriškai su aukštos kietumas ir stiprumas, atlaiko temperatūros pokyčius ir yra pastatytas atlikti įvairiomis kelio sąlygomis.Puikiai tinka saugiai ir sklandžiai važiuoti.

5. Patogus Pakeitimo: Mūsų universaliųjų vožtuvo stiebo tinka įvairių automobilių markių ir modelių, suteikiant patogu, pakeitimas ir montavimas.Skirtos, kad tilptų Amerikietiško stiliaus TR413C serijos padangos, tai suteikia be jokio vargo priežiūra savo transporto priemonės.

Desc ription

Tai ne rūdžių vožtuvo stiebo pakeitimo rinkinys yra skirtas išlaikyti padangų stabilumą su savo tvirtos gumos vožtuvas.Ji pasižymi atsparumu pokyčiai aukštos ir žemos temperatūros, todėl jis tinka Amerikietiško stiliaus TR413C serijos padangos.Atnaujinti jūsų padangos su patikimu pakeitimo rinkinys.

Specifikacija:

1. Pavadinimas: Tubeless Padangų Vožtuvo Stiebo

2. Specifikacijos:4pcs

3. Medžiaga: guma +varis

Pakavimo Sąrašas:

Ant Padangų Vožtuvo Stiebo*4

Pastaba:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.Ačiū!

2. Dėl vadovo matavimas, matavimo nuokrypis 1-3cm yra leidžiama.

  • Modelio Numeris: Ant Padangų Vožtuvo Stiebo
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: Guma + Varis

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai