Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Žaidimo Zonoje Neoninis Ženklas Žaidėjus Kambario Dekoro Žaidimų Šviesos Neonas Pasirašyti Sienų Dekoras Miegamasis, Žaidimų Kambarys Led Ženklai Žaidėjus Dovanos Gamer

1 Atsiliepimai
€90.84 €24.45
  • SKU: w2768
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Šviesos Ir Apšvietimas

Žaidimo Zonoje Neoninis Ženklas Žaidėjus Kambario Dekoro Žaidimų Šviesos Neonas Pasirašyti Sienų Dekoras Miegamasis, Žaidimų Kambarys Led Ženklai Žaidėjus Dovanos Gamer

Neono Ženklais yra puiki dovana draugams, vaikams, giminėms, kolegoms, įsitikinkite, kad šypsena jų veiduose.Unikalus ir stilingas neoninės šviesos, yra puikus be to, miegamasis, vaikų kambarys, žaidimų kambarys, baras, ir kad paprastas gyvenimas, daugiau spalvingas ir įdomus.

1. LED neon lights " yra pagaminta iš aukštos kokybės lankstaus silikono LED juostelėmis ir akrilo lakštai.

2. Tinkama dydis, kad leidžia jums lengvai pakabinti bet kurioje vietoje norite.USB sąsaja galia yra taip pat labai patogus.

3. Neoninės šviesos ženklai yra plačiai naudojamas kaip miegamasis, gyvenamasis kambarys, vaikų kambarys, žaidimų kambarys, lauko sodo, langai, parduotuvės, baras, klubas, Gimimo diena, Helovinas, Kalėdos šalis.Nes led ženklas yra puikūs, ir ypatingą, jie gali būti naudojami kaip atostogų dovana vaikams, draugams, meilužis, šeimos, žaidėjus, kietas berniukai.

Patarimai:

1.Prašome leisti maža matavimo nuokrypis normalus(1-3cm), nes visi matmenys yra matuojami rankiniu būdu.

2.Norėdami išvengti neoninės šviesos nebūtų subraižyti transportavimo metu, mūsų neoninės šviesos yra padengta skaidria apsaugine plėvele ant nugaros.Prašome nuplėšti apsauginę plėvelę ant nugaros, prieš naudojant neon LED ženklai, kad ji gražesnė.

Žymos: geometrinis ežys statula, natūralios odos laikrodis, naujagimio automobilinę kėdutę kilimėlis, žaidimų kambarys dekoro neon.

  • Elemento Tipas: Neoninės Lemputės
  • Spalvos temperatūra: 2700K
  • Sertifikavimo: ce
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: NL272
  • Prašymas: Komercinės, Patalpų, Lauko
  • Įtampa: 110-240V
Anonimas 2023-12-14
Raidė A neturi lieptas, ir jis nuotraukoje

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai