Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Stovai, Sienos tvirtinimas PS5 Plieno tvirtinimo prie Sienos Rinkinys PS5 Stovo Laikiklio Diskas/Digital

0 Atsiliepimai
€38.16 €26.71
  • SKU: w26664
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Žaidimai Ir Priedai

Stovai, Sienos tvirtinimas PS5 Plieno tvirtinimo prie Sienos Rinkinys PS5 Stovo Laikiklio Diskas/Digital

Stovai, Sienos tvirtinimas PS5 Plieno tvirtinimo prie Sienos Rinkinys PS5 Stovo Laikiklio Diskas/Digital

Prašome Atkreipti Dėmesį:

Medžiaga, iš Sienos Stovai PS5 konsolė yra Metalo(plieno), o medžiagos, Sienos Stovai PS5 reguliatorius, laisvų rankų įranga ir nuotolinis yra Plastikiniai.

Dizainas PS5 Priedai Sieninis laikiklis Playstation 5 (Diskų ir Skaitmeninių), Stabilios Metalinės Sienos Kabo Stendas PS5 Konsolės Sieninis Stovas/Laikiklis/Stovas

Prekės Savybės:

1. Suderinama su PS5 Konsolės: Šios sienos tvirtinimo elementai yra suderinama tiek su PS5 Diską ir Digital Edition Konsolė, išlaikyti estetinį dizaino stiliaus PS5, patogus ir nuimamas projektavimas numatyta maksimali šilumos išsklaidymo už PS5 Konsolę.

2. Saugos Apsaugoti Savo PS5: Šios sienos stovai ps5 buvo modernizuotos, varžtus apačioje ir kabliukai viršuje stabilizuoti PS5 labai gerai ir užkirsti kelią konsolės nuo kritimo, nauja minkšta kempinė yra pridėtinės tarp PS5 ir sienos turėtojas turi užtikrinti, kad ps5 konsolė neturi jokių įbrėžimų ir nėra sūpynės per montuoti ant sienos.Daugiau stabilus.

3. Tvirtas ir Dėvėti, atsparus: Tai sieninis laikiklis pagamintas iš stiprumo plieno ir tvirtas milteliniu už malonus liesti, atrama yra tvirtas ir stiprus, kuris gali būti iki 10 kg svorio, mūsų ps 5 mount yra sukurta specialiai PS5 (disc ir skaitmeninis) ir gali būti lengvai montuojamas ant sienos su aukštos kokybės sienos varžtais ir kaiščiais, sutaupyti jūsų laiką.

4. Daugiafunkcinis Sienos Tvirtinimo būdai: Šios sienos tvirtinimo elementai komplektą sudaro Daugiafunkcinis Sienos Stovai PS5 valdytojai stovas, ausines turėtojas ir nuotolinio laikiklis, kuris gali saugojimo du PS5 valdikliai, ausinių ir vieno nuotolinio valdymo pulto, atlaisvinti erdvę visas žaidimo lentelėje, galite suteikti jai kaip dovana savo PS5 žaidėjus draugais, suteikti jums arba jūsų draugams su įvairių žaidimų patirtis.

Komplektą Sudaro:

1* Sienos tvirtinimas PS5 Konsolės

1* Daugiafunkcinis Sienos Stovai PS5 Valdikliai, laisvų rankų įranga ir nuotolinis

1* Nustatyti sraigtų

arba

1* Sienos tvirtinimas PS5 Konsolės

1* Nustatyti sraigtų

(konsolės, valdytojas, tolimų ar kitų prietaisų NĖRA komplekte)

Kiti daiktai yra tik demonstracijai ir NĖRA įtraukti

PRAŠOME ATKREIPTI DĖMESĮ:

Atkreipkite dėmesį, kad dėl svyravimų, monitoriai, apšvietimo ir fotoaparato parametrai, gali būti šiek tiek skiriasi spalva, prekės gausite palyginti su nuotraukų sąrašą.Mes siekiame tiksliai atspindi mūsų produktus, tačiau prašome nepamiršti, kad tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis.Jei turite kokių nors problemų ar klausimų apie spalvą, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, prieš pirkdami.

  • Suderinamos Prekės/Modelis: NĖRA
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: FARAJIAJ
  • Aksesuarai Tipas: Mobiliųjų Įrašą

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai