Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Automobilio Salono Skydelis Veidrodis Makiažo Veidrodėliai LED Jungiklis Saulės Aukštos Aišku, Kosmetinis Veidrodis, Reguliuojamas Auto Priedai

0 Atsiliepimai
€17.49 €8.74
  • SKU: w262811
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Interjero Dalys

Automobilio Salono Skydelis Veidrodis Makiažo Veidrodėliai LED Jungiklis Saulės Aukštos Aišku, Kosmetinis Veidrodis, Reguliuojamas Auto Priedai

Savybės:

1. Automobilių kosmetinis veidrodėlis yra įmontuota 6 LED žibintai, ryškus pakankamai, kad suteikti jums su aiškiais vaizdo statusą, nebereikia nerimauti dėl nepatogumų sukelia tamsiai šviesos.

2. Pagamintas iš aukštos kokybės ABS medžiagos ir stiklo, automobilinis skydelis veidrodis, kuris yra patvarus, nėra lengva nukristi arba pertraukos, ir gali būti naudojamas ilgą laiką.

3. Automobilio veidrodėlis, skydelis yra skirtas smart touch " jutiklis, jums reikia tik vienu paspaudimu ekrane kontroliuoti savo jungiklis, labai patogu naudoti.

4. Automobilio makiažo veidrodėliai telpa dauguma transporto priemonių, pavyzdžiui, Visureigius, mini, automobiliai, sunkvežimiai ir kt.Jis gali būti geriau kampą jūsų makiažas.

5. Įrašo tipas LED automobilio veidrodėliai yra patogus įdiegti.Tiesiog atidarykite įrašą ir pritvirtinkite jį ant saulės skydelis be žalą, joks kitas priemones, reikalingas.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: automobilių kosmetinis veidrodėlis

Medžiaga: ABS ir stiklo

Spalva: Juoda

Patarimas: Ne baterija

Taikytinos modeliai: Universalus

Produktų Sąrašas:

1* automobilių kosmetinis veidrodėlis (be baterijos)

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukas.

2. Atleisk, šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Stabilus ir Patvarus: Pagamintas iš aukštos kokybės ABS medžiagos ir stiklo, automobilinis skydelis veidrodis, kuris yra patvarus, nėra lengva nukristi arba pertraukos, ir gali būti naudojamas ilgą laiką.

2.HD Veidrodis: automobilių kosmetinis veidrodėlis yra įmontuota 6 LED žibintai, ryškus pakankamai, kad suteikti jums su aiškiais vaizdo statusą, nebereikia nerimauti dėl nepatogumų sukelia tamsiai šviesos.

3.Palieskite Jutiklio: veidrodis ekranas suprojektuotas su touch jutiklio, tiesiog palieskite veidrodį į nurodytą poziciją, ir LED žibintai, yra, ir patogu naudoti.

4.Paprastas Montavimas: LED automobilių veidrodį gali būti įdiegta į šešėlio dalį, ar galima įrašą veidrodis ant automobilio skydelis arba kur jums patinka.Tai bus ne imtis papildomos erdvės.

5.Universalus Pritaikymas: automobilių makiažo veidrodis yra suderinamas su daugeliu automobilių, sedanų, Visureigių, sunkvežimių, mikroautobusų ir kt., veiksmingai teikti geresnes kampas moterų ir mergaičių įdėti makiažas.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Pavadinimas: Automobilių Kosmetinis Veidrodėlis

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai