Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Šiūruoklių Indų plovimo Skuduras Namų Valymo Daugkartinio naudojimo Virtuvės Įrankiai Rpg Virtuvės Dvipusis Sponge Valytoja Indų plovimo padas

0 Atsiliepimai
€5.05 €2.53
  • SKU: w2595
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Namų Ūkio Merchandises

Šiūruoklių Indų plovimo Skuduras Namų Valymo Daugkartinio naudojimo Virtuvės Įrankiai Rpg Virtuvės Dvipusis Sponge Valytoja Indų plovimo padas

Kulka Taškų:

1. Multi Programos: Su mūsų Šiūruoklių Indų plovimo Skuduras, jūs gaunate ne-lazdas ir atsparus įbrėžimams įdomu, už visas jūsų valymo poreikius.Iš patiekalų, stalviršiai, kriauklės ir viryklės, šį multi-paraiškos ally yra puikiai tinka bet kokio tipo virtuvės.

2. Keli Naudojimo būdai: Su Luffa Indų plovimo Skuduras nebus nulio jūsų virtuvės rykai, dar šlifavimo pakankamai šveitimas toli purvo ir riebalų.Puikus valymo indai, puodai, keptuvės, stalviršiai, kriauklės, ir daugiau tik su 1 produktą.

3. Lengva Laikyti: dėl savo mažo dydžio, kuris leidžia lengvai laikyti bet kurioje virtuvės stalčių arba ant kablio, jūsų Šiūruoklių Indų plovimo Skuduras liks tvarkinga ir organizuota.

4. Tarnauti Ilgą Laiką: Pagaminti iš rūpestingai tvarkomi šiūruoklių žaliavų, šis indų plovimo skuduras ir yra visiškai natūralus.Galima plauti ir panaudoti jį kelis kartus, nesirūpindami apie atliekų.

5. Paruoštas Naudoti: Pakelti savo indų plovimo patirtimi su mūsų Šiūruoklių Indų plovimo Skuduras.Jos natūralus šiūruoklių kempine brush yra patvarus ir praktiškas, todėl paprasta ir lengva vartotojams švarūs indai ir keptuvės.Taip pat, savo dekoratyvinis apeliacinį skundą priduria, liesti žalią jūsų virtuvėje atmosfera.

Aprašymas:

Tai Virtuvės Kempinę, yra atsparus įbrėžimams ir nebus nulio jūsų virtuvės rykai.Visiškai natūrali medžiaga, daro jis ir dekoratyvinis ir praktiškas.Be to, jį lengva laikyti po naudojimo - puikiai tinka bet virtuvėje.

Specifikacija:

1. Pavadinimas: Šiūruoklių Indų Plovimo Skuduras

2. Gaminio dydis: (vidut.)11*7cm/4.33*2.76 cm

3. Svoris: 100g

Pakavimo Sąrašas:

1* Šiūruoklių Indų Plovimo Skuduras

  • Modelio Numeris: Šiūruoklių Indų Plovimo Skuduras
  • Funkcija: Eco-Friendly
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Naudojimas: Virtuvė
  • Medžiaga: Poliesteris

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai