Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

7-19mm Universalus Lizdas, Įrankiai, Dovanos Vyrams Tėtis Super Lizdas Raktu Komplektas Su Maitinimo Gręžimo Adapteris Poveikio Veržliarakčio Ferramentas

0 Atsiliepimai
€2.14 €1.72
  • SKU: w2548
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Rankiniai Įrankiai

7-19mm Universalus Lizdas, Įrankiai, Dovanos Vyrams Tėtis Super Lizdas Raktu Komplektas Su Maitinimo Gręžimo Adapteris Poveikio Veržliarakčio Ferramentas

Savybės:

1. Universalus lizdas raktu rinkinys, tinka elektros, gręžimo ir reketas, rinkinys.Ji yra universali dovana vyrams.Tai puiki dovana tėvo, vyro ir draugu dėl Tėvo Dienos, Kalėdų ir kitomis ypatingomis progomis ištisus metus.

2. Unikalus ir naujoviškas vyrų įrankis dovana, patvarus ir tvirtas aukštos kokybės plieno medžiagos, universali rankovė rankenos yra įrengta elektros gręžimo adapteris, kuris gali būti lengvai prijungtas prie labiausiai elektriniai grąžtai, elektriniai atsuktuvai ir rankinis, reketas, komplektai.

3. Universalus rankovės gali būti automatiškai reguliuojamas nuo standartinės 1/4 colio iki 3/4 colio, ir metrinių 7 mm reguliuojamas automatiškai, 19 mm, kad atitiktų jūsų poreikius.Ji labai tinka transporto priemonės techninės priežiūros, būsto įrengimas, kiemo įrengimas, gamyba ir statyba.

4. Bendrojo rankovės įrankis naudoja 54 tvirtas plieno strypai.Formos šių plieno strypai yra panaši į įvairių riešutų, kabliai, vvg varžtai, varžtas vadovai, aikštėje riešutai, šešiakampis, riešutai ir daugelis kitų objektų.Tai nėra būtina rasti atskirą įrankį iš įrankių komplekto, ji suteikia tvirtą paramą už darbą, ir taip pat yra labai populiarus tarp namų "PASIDARYK pats" dizaino entuziastai.

5. Universalus universalus rankovės yra puikus pasirinkimas pirkliai, amatininkai, floorers, stogdengių, elektrikai, mechanikai, surinkėjai, stalių, dailidžių, "PASIDARYK pats" namo techninės priežiūros ir kt.

Specifikacija:

Pavadinimas: Universalus rankovės

Specifikacija: 7-19mm+po

Medžiaga: vanadžio plieno

Spalva: sidabrinė

Tinka visiems trikampis, kvadratas, šešiakampis, TORX formų, sparnas, riešutai, tvirtinimo, varžtai ir metaliniais žiedais, ir visi kiti daugiakampiai riešutai

Produktų sąrašas:

1*Rankovės

1*Elektrinis grąžtas, jungiantis lazdele

Žymos: universalus lizdas adapteris raktu, super universalus lizdas įrankiai, poveikis raktas ferramentas, poveikis raktas adapteris.

  • Prekės Pavadinimas: Aideepen
  • Modelio Numeris: ferramentas
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: Chromo-vanadžio Plieno

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai