Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

4 Gabalus Automobilių Patraukti Rankena Juoda Raudona Ir Mėlyna Roll Bar Patraukti Rankenos Danga Patraukti Rankenos Priedai YJ TJ JK JKU JLU Neribotas

0 Atsiliepimai
€19.63 €9.82
  • SKU: w251621
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Interjero Dalys

4 Gabalus Automobilių Patraukti Rankena Juoda Raudona Ir Mėlyna Roll Bar Patraukti Rankenos Danga Patraukti Rankenos Priedai YJ TJ JK JKU JLU Neribotas

Aprašymas:

Neslidžia rankena leidžia gauti in/out lengviau.

Pagamintas iš PP, PP, PVC ir drobės, automobilių krabų rankenos yra patvarus, atsparus oro ir atsparus traukti.

Šių roll bar priedai gali padėti pašalinti nesaugus jausmas, kai, keliaujant, be durų ir patraukti, kad jums ir jūsų šeimai jaustis saugiai.

Roll baras rankenos įdiegti saugiai tiek kamšalu ir ne-paminkštintas roll barai minučių, įskaitant YJ TJ JK JKU JLU Sporto Laisvė " Rubicon X & Neribotas 1955-2021 2022 ir BJ40.

Mūsų respiratorinės imtis minutes įdiegti.Triple kabliu ir užtrauktuku dirželis dizainas išlaiko patraukti rankenos vietoje ir apsaugo nuo griūties.

Medžiaga: PP+PP+PVC+Drobė

Spalva: Juoda, Raudona, Mėlyna

Dydis: 2.5*24*39cm

Pakavimo Sąrašas:

4pcs Roll Bar Grap Rankenos

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Puikus Dizainas: Ergonomiška rankena dizainas užtikrina patogų ir neslidžia rankena.Leidžia jums lengvai pagalba, ir iš transporto priemonių, arba ūkio sau vieta, o nelygumai kartu šiurkštus kelių.

2.Patvarus: Grab rankena pagaminta iš aukštos kokybės oro sąlygoms atsparios medžiagos, PP, PP, PVC ir drobės, kuri gali puikiai apsistoję vietoje, be slydimo aukštyn ir žemyn, arba į šonus.

3.Saugus Naudojimas: roll baras rankena yra geras saugumo garantijų sau ar savo šeimai ir draugams.Ir jis gali geriau apsaugoti keleivių saugos ir vairuotojai.

4.Lengva Įdiegti & Clean — Jokių įrankių ar gręžti nereikia.Jokios žalos jūsų automobilio.Tiesiog padėkite jį ant roll bar, užveržkite dirželį, ir tada paspauskite sunku jį apsaugoti.

5.Suderinamumas: Mūsų roll bar priedai gali įdiegti saugiai tiek kamšalu ir ne-paminkštintas roll barai minučių.Jie yra suderinami su YJ TJ JK JKU JLU Sporto Laisvė " Rubicon X & Neribotas 1955-2021 2022 ir BJ40.

  • Elemento Ilgio: 0.0inch
  • Prekės Svoris: 1.0kg
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Elemento Plotis: 0.0inch
  • Elemento Aukštis: 0.0inch

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai