Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Turistinius Pagalvę Susprogdinti Stovyklos Pagalvė, Lengvas, Patogus Pripučiamos Beach Camp Pagalvės Miegui Kaklo Ir Juosmens Atrama

0 Atsiliepimai
€42.06
  • SKU: w25161
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Kempingas & Žygiai

Turistinius Pagalvę Susprogdinti Stovyklos Pagalvė, Lengvas, Patogus Pripučiamos Beach Camp Pagalvės Miegui Kaklo Ir Juosmens Atrama

Aprašymas:

Nėra reikalo vežti oro siurblys.Atidarymo oro vožtuvas bus automatiškai pradėti pripučiamos kempingas pagalvę, kuri gali būti baigtas tik 4 sekundes.Kempingas Pagalvė yra labai patogu naudoti.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Kempingas Pagalvė

Medžiaga: 30D elastinga audinio danga+tvarkos taisyklių 75d pavasarį susuktų danga+aukštos atoveiksmio sutirštės kempinė

Spalva: Smėlio

Svoris: apie 360g

Atminties talpa (apie) : 21cm/8.3 colių didelės, 15cm/5.9 colių skersmens

Prasidėjusios dydis: apie 46 * 32 * 10cm/18.1 * 12.6 * 3.9 colių

Pakavimo Sąrašas:

Kempingas Pagalvės * 1

Pastaba:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalvos gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingos rankinis matavimas, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.〠* ar Patogu Useã€", Kai jums reikia deflate ir parduotuvė, tiesiog atidarykite išmetamųjų dujų angos ir pradėti sukti Kempingas Pagalvę, kad išsaugokite jį.Nėra reikalo vežti oro siurblys.Atidarymo oro vožtuvas kempingas pagalvė bus automatiškai pradėti pripučiamos.

2.〠* ar Nešiojamų Design〠" Pripučiamos Pagalvės yra patogus sandėliavimas ir transportavimas, lengva laikyti, todėl jūs galite saugoti ir atlikti lengvai, lengvai sulankstyti, ir vietos užima po lankstymo yra labai maža.

3.〠* ar Stiprus Fabric】Turistinius Pagalvės, yra pagaminti iš storo audinio, kuris yra tvirtas, ilgalaikis, jaukus, ir plyšimui atsparaus.Ji suteiks jums unikalią patirtį.

4.〠* ar Universalus Uses〠" Pripučiamos Kempingas Pagalvė turi daug įvairių programų, ir yra puikus lauko veikla, pavyzdžiui, žygiai, alpinizmas, kelionėse, lauko išgyvenimo, ir kempingų.

5.〠* ar Puiki Dovana Choice〠" Ne Helovinas, Kalėdos, Karnavalas, gimtadienius, ir Tėvo Dieną, jūs galite suteikti Pripučiamos Pagalvės, Stovyklavimui, kad jūsų šeimos, draugų ar kitų artimųjų.

  • Medžiaga: TPU Nailonas
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: Kempingas Pagalvė

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai