Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

1-Pakopa Magnetinis Failo Savininkas-Ne Gręžimo Įdiegimo Failą Organizatorius,Didelės Talpos Magnetinės Failo Savininkas Šaldytuvas Patvarus

0 Atsiliepimai
€19.42 €10.29
  • SKU: w2463
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Švietimo Ir Biuro Reikmenys

1-Pakopa Magnetinis Failo Savininkas-Ne Gręžimo Įdiegimo Failą Organizatorius,Didelės Talpos Magnetinės Failo Savininkas Šaldytuvas Patvarus

[MAGNETINIO SIURBIMO FUNKCIJA]magnetinio failo savininkas yra 2 super stiprūs magnetai ant nugaros, kuri yra labai paprasta naudoti ir gali būti pritvirtinta prie failą spintos, šaldytuvai ir interaktyviąsias lentas, be gręžimo.Taip pat magnetinio failo savininkas gali laikyti iki 8.8 svarų, taigi jums nereikės nerimauti apie tai nukristi.

[KELI NAUDOJA]galite įdėti magnetinės failo savininkas pusėje savo kartotekos, ar jūsų šaldytuvas, lenta, ir tt.sumažinti netvarką ant stalo ir išlaikyti tvarkingą.Ji taip pat gali veikti kaip savo magnetinio pašto laikiklis,magnetinis bill organizatorius, ne daugiau prarado sąskaitas arba paštu.

[EASY INSTALLATION]Mūsų magnetinės failo savininkas suteikia be jokio vargo diegimo parinktis.Nesvarbu, ar jūs nuspręsite naudoti komplekte varžtai jį apsaugoti medinių spintos arba sienos, arba tiesiog klijuoti ant metalo spintoje ar lenta, procesas yra greitas ir lengvas.Galite būti tikri, kad net ir tada, kai užpildyti dokumentų, jis liks tvirtai laikosi vietoje dėka savo stipraus magnetinio rankena.

[PASTABA]matmenys kabo sienos failų tvarkyklė yra 13,2 x 8.6 x 4 cm.Prieš perkant magnetinio failo savininkas, išmatuoti matmenys vietą, kur jūs ketinate jį.Taip pat dėl stipraus magneto, kai juda produktą į kitą vietą, prašome atsargiai ir lėtai nuimkite jį nuo paviršiaus.

[ PASLAUGA]Mes esame įsitikinę, kad mūsų magnetinės failo savininkas gali padėti jums išspręsti jūsų biuro ir namų saugojimo problemas ir sutaupyti daugiau vietos.

Spalva:juoda

Medžiaga:Metalas

Dydis:34 x 22cm

Pakuotės Turinys:

1 x magnetinis pašto organizatorius

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai