Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Kintama Baseinas, Krepšinio Lankai Baseinas, Krepšinio Lankai Susprogdinti Krepšinio Baseinas Žaislai, Daugiafunkcinis Vandens Krepšinis Tikslas

0 Atsiliepimai
€28.86 €14.42
  • SKU: w229121
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Kitos Sporto Šakos Ir Pramogos

Kintama Baseinas, Krepšinio Lankai Baseinas, Krepšinio Lankai Susprogdinti Krepšinio Baseinas Žaislai, Daugiafunkcinis Vandens Krepšinis Tikslas

Mėgaukitės laimingas vanduo žaidimo laiką su šių krepšinio baseinas žaislai!Pagamintas iš tvirtos PVC medžiagos, jie yra lengva nustatyti ir naudoti.Puikiai tinka gimtadienio, baseinas šalys, arba bet vasaros veikla.

Specifikacija:

Pavadinimas: Pripučiamas Baseinas Krepšinio Lankai

Medžiaga: PVC

Taikoma amžius: vaikams, suaugusiems

Gaminio dydis: (vidut.)120*65cm/47.24*25.59 cm

Pakuotės dydis: (vidut.)28.5*24*10cm/11.22*9.45*3.94 cm

Pakuotės dydis: 1.4 kg

Pakavimo Sąrašas:

Pripučiami krepšinio stovas*1

Pėdų oro siurblys*1

Krepšinis*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Vasarą Baseinas Įdomus: Tai daugiafunkcinė krepšinio lankai gali būti įdėti į baseiną ar ant žemės vejos, sukurti įdomus ir jaudinantis žaidimas tinka visai šeimai.Ar norite purslų aplink vandens arba mėgautis, kai patalpų sodo laiko, tai krepšinio lankai yra perfect for you.

2.Spalvinga Krepšinio Žaidimas: Šis rinkinys yra pripučiamas krepšinio lankas, koja pripučiami siurblys ir pripučiami vandens krepšinis.Mielas ir spalvingas dizainas tai pagerina vandens groti patirtis.Jūs galite smagiai žaisti vandens krepšinis su šiuo rinkiniu, baseine arba paplūdimyje.

3.Tvirtos PVC Medžiagos: Šie krepšinio baseinas žaislai yra pagaminti iš PVC medžiagos, kad yra bekvapis ir patvarus.Jie nėra nuotėkio ar žalą, lengvai, todėl jūs galite naudoti juos ilgą laiką, ir išvengti atliekų.

4.Patogu naudoti: Tai krepšinio baseinas žaislas leidžia jums turėti laimingas vanduo žaidimo laiko su keturis paprastus veiksmus.Pirma, pripildykite krepšinio lankai su vandeniu, kad ji stabili, be drebulys.Pirmyn, susprogdinti krepšinio lankai ramsčių ir kamuolys.Tada, pripūsti krepšinio.Galiausiai, mėgautis žaisti su savo draugais ir šeima.

5.Puikiai tinka Vasaros: Mėgaukitės pool žaidimus, paplūdimio žaidimai, ir kieme, žaidimai su šiomis krepšinio baseinas žaislai.Jie yra universalus ir gali tilpti bet kokiai progai, nuo baseino šalių gimtadienio lauko veikla.Šie žaislai yra įdomus įvairaus amžiaus žmonėms ir bus padaryti jūsų vasaros nepamirštamas.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai