Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

20PC 50Ml Nešiojamų Rankų Dezinfekavimo Buteliai Paspauskite Buteliai (Skystis ar Gelis Muilo Dozatoriai Kabo Apverstas Butelis Kelionės

0 Atsiliepimai
€15.74 €9.92
  • SKU: w214967
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Odos Priežiūros Priemonė

20PC 50Ml Nešiojamų Rankų Dezinfekavimo Buteliai Paspauskite Buteliai (Skystis ar Gelis Muilo Dozatoriai Kabo Apverstas Butelis Kelionės

1. Šie buteliai yra pakankamai mažas, kad tilptų į jūsų kelionių krepšį ar lagaminą, todėl jie puikiai pakuočių essentials, kad visi laikosi ant atostogų ar savaitgalio pertraukų.

2. Patogus Diržo / Užsegimas (Karabinai) leidžia jums pridėti prie rankinės, kuprinės ar raktų žiedas, todėl jos visada patogu, kai reikia.

3. Galima lengvai pritvirtinti prie aprangos e.g diržo arba mygtuką skylę), lanyards, ar mobiliojo vežimėliai.Labai lengvai ir greitai nuimti.

4. Tinka Pakuotės Platų Asortimentą Produktų , tokių kaip dušo želė, vonios aliejai, šampūnai, kūno losjonai, rankų darbo muilas, aromaterapija produktai, plaukų serumai, plaukų ir grožio purškikliai, aliejai, rankų geliai ir daugiau.

Talpa: 50ml

spalva: Barb atsitiktinių spalvų (negali pasirinkti nurodytą spalva)

Medžiagos:Metalas+PETG

dydis:Aukštis: 11.5 cm, Purškimo galvutė: 4cm, Kablys: apie 4,5 cm

Pakuotės Turinys:

20 x tuščia ranka sanitizer butelis

20 x barb

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su www.vanagaite.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Vienetų skaičius: COMBO
  • Prekės Pavadinimas: retemporel

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai