Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

18650 Baterijos Kroviklis Atveju Cool "PASIDARYK pats" Power Bank Lauke Greito Įkrovimo Atveju Su Nakties Šviesos Įkrovimo Galia " Banko Byloje

0 Atsiliepimai
€12.71 €5.47
  • SKU: w211507
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Aksesuarai, Dalys

18650 Baterijos Kroviklis Atveju Cool "PASIDARYK pats" Power Bank Lauke Greito Įkrovimo Atveju Su Nakties Šviesos Įkrovimo Galia " Banko Byloje

18650 Baterijos Kroviklis Atveju Cool "PASIDARYK pats" Power Bank Lauke Greito Įkrovimo Atveju Su Nakties Šviesos Įkrovimo Galia Banko Atveju 1. Dual USB išėjimas, Mikro-tipo+Tipo C dvigubos įėjimo, skaidraus apvalkalo, pilną technologiją, šiltas LED nakties šviesa.

2. 10W greitas įkrovimas ir iškrovimas, remti abiejų įkrovimas ir iškrovimas, 3 18650 baterijas, lydmetalis nemokamai baterija, dėžutė.

3. Didelė galia/kompaktiškas ir nešiojamas/protingas skaitmeninis ekranas/du vienu metu įkrovimo/multi įrenginio suderinamumą.

4. Šiltą naktį mažai šviesos, lydžiu naktį, su reguliuojamo ryškumo 4 pavarų, visą šilumą.

5. Didelis ekranas, skaitmeninis ekranas, elektra, vizualizacija, galite peržiūrėti likusį įkrovos bet kada, bet kur.

Kabinti virvę dizainas leidžia patogiau eiti, lengva nešiotis, labai patogu.

Saugus branduolys sluoksnis po sluoksnio apsauga, aukštos kokybės komponentai, žemos temperatūros greito įkrovimo be degimo.

Pastaba: Šis produktas yra solderless mobiliojo maitinimo rinkinys (plokštė+apvalkalas) ir nėra galutinio produkto mobiliojo elektros energijos tiekimo.Jis neapima akumuliatoriai, duomenų perdavimo kabeliai, arba dėžutė pakuotės.Akumuliatorių reikia įsigyti atskirai su 18650 (plokščios galvos) baterijos prieš naudodami.Prašome atkreipti dėmesį, jog baterijos talpa turi būti nuoseklūs.Nedėkite akumuliatoriaus aukštyn kojom, kaip tai bus sugadinti motininę plokštę. (Pavasarį yra teigiamas polius, ir pavasarį yra neigiamas polius), Prašome padėkite jį teisingai.Nėra jokių šansų antrinės išardymas, ir shell " negali būti išrinktas vėl.Prašome pataisyti visi iš karto!

Įėjimas:5V2A

Išėjimas:5V2A

Cell baterijos parama:18650 (3 vnt.)

Spalva:Juoda

Medžiaga:Plastikas

Pakuotės Turinys:

1 * 18650 baterija, dėžutė

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: SODIAL

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai