Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Kid ' s Šokinėti Testeris Vaikų Didelis Šuolis Touch Counter Vaikas Naudotis Atrakcionai Vaikų Dienos Gimtadienio Ir Kalėdų Dovanos

0 Atsiliepimai
€9.04 €6.33
  • SKU: w20592
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Sporto Ir Kūno Pastato

Kid ' s Šokinėti Testeris Vaikų Didelis Šuolis Touch Counter Vaikas Naudotis Atrakcionai Vaikų Dienos Gimtadienio Ir Kalėdų Dovanos

Šis Touch High Šuolis Skaitiklis yra puikus įrankis, kad tegul vaikai patenka į meilės su sporto!Su savo paprasta naudoti, dizainas, jums gali klijuoti ant sienos arba durų, ir jūsų vaikas gali lėtai pagerinti savo šuolio aukštis.Lengvai pamatyti savo pažangą ir kaip gerai jie ne šokinėja be jokio vargo.Gauti jūsų vaikas aktyvus ir domisi sportu su Touch High Šuolis Skaitiklis.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Touch High Šuolis Skaitiklis

Pagrindinė medžiaga: Lengvojo aliuminio + plienas

Baterijos modelis: AA baterijos

Svoris: apie 245g

Naudojimo trukmė: daugiau kaip 10 metų.

Skaičiavimo diapazonas: 0-99999

Linijos ilgis: (vidut.)75cm/29.53 coliai

Pakavimo Sąrašas:

1pcs*Touch High Šuolis Skaitiklis

Pastabos:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.

2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti matavimo nuokrypis 1-3cm.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Fizinis Vystymasis: Skatinti savo vaiko fizinio aktyvumo ir sveiko gyvenimo būdo su Vaikų Šokti Artefaktas.Tai įdomus būdas sekti jų augimą bei išlaikyti juos, užsiima sportu, padėti jiems likti nuošalyje nuo ekranų ir augti aukštesni.

2.Aukštis Progresavimą: Su savo Vaikų Šokti Artefaktas, vaikai gali lavinti savo gebėjimus šokinėja ir pasiekė aukščiausią tašką jie gali.Paminklas aukštį galima lengvai reguliuoti vaikams lėtai pagerinti savo šokinėja įgūdžių.Tiesiog įsitikinkite, kad ne vieta, jis per didelis, ar mažas.Šis įdomus ir įdomi veikla skatina vaikų norą iššūkis sau ir pagerinti savo motorinius įgūdžius.

3.Lengva Naudoti: Vaikų Šokti Artefaktas padeda vaikams, skatinti jų kūrybinius įgūdžius per įdomus ir patrauklus žaidimas.Ji skatina laimingą gyvenimą ir turi paprastą sąsają, leidžia net ir mažiems vaikams iki galo suvokti ir mėgautis patirtį, todėl pastebimas pagerėjimas trumpą laiką.

4.Netvarka-Nemokamai Šokinėja iš Džiaugsmo: Klijuoti tai imituojamas krepšinio didelis šuolis ant sienos ar durų, be jokios žalos ar skylių.Lengva įdiegti ir nebus palikti pėdsakai, teikti valandų netvarka-nemokama pramoga jūsų vaikams.

5.Platus Panaudojimas: Vaikų Šokti Artefaktas yra puikus įrankis švęsti savo vaiko pasiekimus.Ne tik jis bus skatinti fizinį aktyvumą, tačiau taip pat padidinti pasitikėjimą savimi.Žiūrėti jūsų vaiko veido šviesą, kai jos šuolis didesnis ir kelti pasididžiavimą, kad jų pasiekimas.Puikus pasirinkimas tėvams, kurie ieško unikalių dovanų idėjos, kad jų vaikas yra šalia pergalę arba speciali proga.

  • Tipo sportas: Stiprumo Mokymas
  • Mokymo Vietos: Pėda
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Funkcija: Kojos
  • Modelio Numeris: Vaikų Aukštis Toucher

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai