Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Baseinas Šviesos Spalva Keičiasi Šviesos Baseinas, Tvenkinys, Fontanas Sodas Šalies Apdaila

0 Atsiliepimai
€19.69 €15.16
  • SKU: w20425
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Lauko Apšvietimas

Baseinas Šviesos Spalva Keičiasi Šviesos Baseinas, Tvenkinys, Fontanas Sodas Šalies Apdaila

Unikalus plaukiojantis baseinas žibintai plūduriuoti ant vandens per dieną,baseinas žibintai sukuria jūs kintama šviesos šou savo baseinas kai naktis ateina.

Kintama baseinas ligths su RGB spalva Keičiasi automatiškai,ryškių spalvų gausite vaikams " dėmesio.Vaikai gali mėgautis nuostabų vonia laiko.Šių kintama Baseinas Žibintai pridėti ryškios spalvos, energijos ir jaudulio Baseinas,Spa ir sveikatingumo centras,sūkurinė vonia,Sodas

baseinas apšvietimas valdomas 3 AAA tipo baterijas (baterijos neįtrauktos),forma, kintama šviesos atitinka ergonomikos vertus, jūs galite valdyti viena ranka.Paprasta ir Saugi suaugusiems, ir vaikams.

Slankiojo baseinas šviesos turi 7 rūšių stebuklinga ir spalvinga šviesos režimai, kurie gali sukurti gražių modelių paspaudus centrinį mygtuką.Įvairių spalvų, yra pastatyti iki raudonos, žalios, mėlynos ir geltonos lempos, kai mirksi ir kai kurie vis dar.Šviesos plaukia aplink vandens, modelis juda ir sukasi, jis yra labai gražus.Vaikai gali mėgautis nuostabų vonia laiko.Geras pasirinkimas vonios žaislas.

saulės plūduriuojantis žibintai yra pagaminti iš aukštos kokybės ir tvirtos ABS medžiaga,kuri daro shell daugiau sunku ir anti-senėjimo.Prašome turi patikrinti ir priveržkite baterijos dangtelis visiškai prieš išleidimą į vandenį.Tai labai tinkama naudoti lauko sąlygomis.

spalva:Balta

Medžiaga:ABS

dydis:10.7 x 10.7 x 8CM

Pakuotės Turinys:

2 x Baseinas Šviesos

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Prekės Pavadinimas: FGHGF
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Yra Lemputės Įtraukti: No

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai