Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

USB MIDI Kabelio Adapteris, USB Type A Male Į MIDI Din 5 Pin-Out Kabelis Sąsaja Su LED Indikatorius Muzikos Klaviatūra

0 Atsiliepimai
€8.76 €3.24
  • SKU: w204094
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Aksesuarai, Dalys

USB MIDI Kabelio Adapteris, USB Type A Male Į MIDI Din 5 Pin-Out Kabelis Sąsaja Su LED Indikatorius Muzikos Klaviatūra

USB MIDI Sąsajos Kabelis:Palaiko visų MIDI ir didelio dydžio MIDI prietaisai.Prijungus klaviatūrą, MIDI klaviatūros, sintezatorius, elektros būgno ir bet koks prietaisas, su įvestis ir išvestis, kad kompiuteris/nešiojamas MIDI compose/įrašymui.

Plug and Play:USB midi kabelis yra su įmontuota vairuotojo,tiesiog prijunkite į VIDURIO prietaiso ir KOMPIUTERIO,poreikius nėra sunku tvarkyklės diegimo ir jūs galite laisvai eiti.

LED Indikatorius:Intellgent build-in/OUT LED indikatorius ir LED maitinimo indikatorius,MIDI įvesties indikatorius ir MIDI išvesties indikatorius.Gali rodyti skirtingus šviesos rodo skirtingą statusą padeda MIDI naudotojai gali lengvai stebėti, MIDI Jungtys.

Kaip naudoti:atkreipkite dėmesį!Ji neveikia, jei norite prisijungti prie negerai sąsaja.Prašome atkreipti USB MIDI kabelio "Į" į "OUT" sąsaja MIDI prietaisą, Prijunkite "IŠEINA" į "IR" sąsaja MIDI prietaiso.

Platus OS Suderinamumas: "5-pin MIDI kabelis, laikiklis su MIDI kabelis standartinę sąsają, prietaisų,tokių kaip Windows, 10, Win8, Win7, Vista", "Windows XP" ir "Mac OS".Pastaba:Jei jūs norite prijungti jį su išmaniuoju telefonu arba planšetiniu kompiuteriu,reikia pridėti OTG kabelis(OTG kabelis nepridedamas).

dydis:apie 2m

Medžiaga:plastikas

spalva:Kaip parodyta paveikslėlyje

Pakuotės Turinys:

1 x USB Midi Sąsajos Kabelis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Naudoti: MP3 / MP4 Grotuvas
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: Fasdga
  • USB Tipas: STANDARTAS

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai