Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Kamieninių Kepurės 4 Pack Juokinga Obuolio Padangų Oro Kepurės Vožtuvų Dangtelius Padangų Oro Kepurės Su Metalo Linijinės Corrosions Atsparus Nepralaidžiose Visureigių

0 Atsiliepimai
€7.18 €3.58
  • SKU: w19345
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Dėvėti Dalys

Kamieninių Kepurės 4 Pack Juokinga Obuolio Padangų Oro Kepurės Vožtuvų Dangtelius Padangų Oro Kepurės Su Metalo Linijinės Corrosions Atsparus Nepralaidžiose Visureigių

Patirtis, kokybė kamieninių dangteliai, savo dviratį su mūsų produkto, užtikrinti ilgą laiką naudoti.Ateina su gumos sandarikliai viduje geriau apsaugoti.Galima ryškių spalvų, be jokių papildomų priemonių poreikis.Universalus dizainas tinka visi stiebai.Atnaujinti savo dviračiais stiliaus, su lengvumu.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Kamieninės kepurės

Medžiaga: aliuminio lydinys

Dydis: 18*17mm/0.71*0.67 cm

Pakavimo sąrašas:

4 x kamieninių kepurės

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Ilgalaikis ir Patikimas: Mūsų kamieninių gaubteliai yra pagaminti iš aukštos kokybės aliuminio lydinio, medžiagos, atsparios corrosions ir atšiaurių oro sąlygų.Sukurta ištverti kartą mūsų rinktinėje yra užtikrintas ilgalaikis ir patikimas naudoti, todėl jie yra patikimi, be savo transporto priemonės.

2.Išplėstinė Apsauga: Su gumos sandarikliai viduje, šių kamieninių kepurės siūlo griežtinti ir veiksmingiau antspaudas, užtikrinant nėra oro nutekėjimo per ilgai ir kietuosius diskus.Ratai su savimi ir ramybę žinant, kad jūsų padangos yra apsaugotos nuo galimų padangos sprogimo ir pradūrimui.

3.Unikalus Dizainas: Pasukite galvas su šių kamieninių kepurės, siūlanti įdomus ir realus baisu obuolio formos dizainas.Ryškių spalvų ir įdomių atrodo bus pridėti jutiklinio asmenybė ir kad jūsų automobilis stovi ant kelio.

4.Patogus valdymas: Ne reikalavimas įdiegti papildomi įrankiai šių kamieninių kepurės.Jie gali būti be vargo priveržti ranka, teikiant greitas ir lengvas procedūras.

5.Platus taikymas: Palaikyti tinkamą padangų slėgį su šių kamieninių kepurės, kad tilptų dauguma kamieno stiebai dviračius, automobilius, Visureigius, sunkvežimius ir kitas transporto priemones.Stora sandariklis apsaugo nuo oro nutekėjimo, išlaikyti padangos pripūstos ir pailginti jų tarnavimo laiką.Universalus tinka labai lengva naudoti.

  • Modelio Numeris: Padangų Vožtuvai Kamieninių Kepurės
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: Aliuminio Lydinys

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai