Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Žiūrėti Atveju 0.33 mm Screen Protector, Bendras Apsauginis Dangtelis Sunkiai PC Byla Skaidri Hd Ultra-Plonas Dangtelis Su 3D vaizdo per Visą Ekraną

0 Atsiliepimai
€1.73 €1.13
  • SKU: w1841
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Automobilių Monitoriai

Žiūrėti Atveju 0.33 mm Screen Protector, Bendras Apsauginis Dangtelis Sunkiai PC Byla Skaidri Hd Ultra-Plonas Dangtelis Su 3D vaizdo per Visą Ekraną

Apsaugoti jūsų žiūrėti nuo įbrėžimų su mūsų kino screen protector.Su išsitepti-atspari danga ir 0.33 mm storio, originalus ryškumo ir aiškumo žiūrėti jūsų ekranas bus išsaugotas.Mūsų raštas yra taip pat lengva įdiegti su vienu prisilietimu.Išlaikyti savo žiūrėti ieškote naujų kiekvieną dieną!

Techniniai duomenys:

Medžiaga: minkštas filmas

Plėvelės tipas: priekiniai filmas

Savybės filmas: aukštos raiškos, anti-pirštų atspaudų, ne visą ekraną

Spalva: Venu3 Lenktas 3D Composite Soft Black, Venu3S Lenktas 3D Composite Minkštas Juoda

Modelis: už Gamine Venu3/3S

Sąrašas:

1 x žiūrėti ekrane protecto

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Patobulintas Ilgaamžiškumas: Mūsų žiūrėti screen protector pasigirti minkšta danga ir išgaubto krašto kasdien apsauga nuo įbrėžimų.Laikykite savo prietaisą ieškote naujų su šiuo atsparių priedų.

2.Apsaugo nuo prakaito: išsitepti, Kad atsparios ir oleophobic ekrano danga mūsų žiūrėti screen protector, gina nuo prakaito ir riebalų purvo, apsaugoti savo žiūrėti ekraną nuo galimos žalos.Mėgaukitės ramūs, jūsų watch " aiškumas ir sklandumas yra konservuoti.

3.Padidino Reagavimas: lieknas 0.33 mm profilio, mūsų žiūrėti screen protector užtikrina kiekvienas prisilietimas yra aptiktas patobulintas ekranas jautrumas, visi aptakus ir featherweight stiliaus.

4.Spalvos tikslumas: Pakelti savo žiūrėti patirtimi su mūsų screen protector.Ji garantuoja, kad aiškumo ir išsaugo originalų ryškumo ir spalvų.Mūsų Didelės raiškos medžiaga suteikia neprilygstamą apsaugą be įtakos touch jautrumas ar spalvų tikslumą.

5.Lengva įdiegti: Dulkių nemokamai ir be burbuliukų, tai žiūrėti screen protector gali būti įdiegta su vienu paspaudimu.Nereikia jaudintis dėl pūslių arba dulkių griauna savo ekrane.Tiesiog žievelės, suderinti, ir paspauskite puikiai tinka.

  • Prekės Pavadinimas: SHZONS
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tipas: Ekrano Apsaugų

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai