Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Aikštėje Dangteliai Aikštėje Pabaigos Plug Vamzdžiai Intarpais Termiškai Atsparūs Vamzdžiai Įterpti Kėdė Tūptinės Apdailos Žvakės Kėdės Koją, Kepurės Kėdė

0 Atsiliepimai
€18.80 €9.41
  • SKU: w18010
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Aparatūros

Aikštėje Dangteliai Aikštėje Pabaigos Plug Vamzdžiai Intarpais Termiškai Atsparūs Vamzdžiai Įterpti Kėdė Tūptinės Apdailos Žvakės Kėdės Koją, Kepurės Kėdė

Šių aikštėje dangteliai yra pagaminti iš storos juodos spalvos polietileno, kuris gali atlaikyti nusidėvėjimą.Jie tilptų stora, bet 4*4cm vamzdžiai arba lazdele ir išvengti slydimo ant lygaus paviršiaus.Juos naudoti jūsų sporto įranga, tokių kaip futbolo tikslus, krepšinio lankus, arba gimnastikos barai.Jums reikės juos labai saugo jūsų įrangą saugiai ir stabiliai.

Specifikacija:

Medžiaga: PE

Dydis: apie 4*4*1.8 cm/1.6*1.6*0.7 į

Taikymo sritis: apie sienelės storis 0.5-1.5 mm kvadratinis vamzdis

Pakavimo Sąrašas:

20*kvadratinių vamzdžių kamščiai

arba

Pakavimo Sąrašas:

40*kvadratinių vamzdžių kamščiai

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Sistema atspari Kištukas: Su sraigtinis sriegis vamzdžio viduje kištukas, galite ją įdiegti lengvai ir saugiai.Jis tinka atidžiai kvadratiniai vamzdžiai, tikslu išvengti slydimo ir apsaugoti jūsų grindų.Jūs galite naudoti ją daug namų ar lauko projektų, kad reikia kvadratinius vamzdžius.

2.Įdiegti Tiesiog: Šių kvadratiniai vamzdžiai pabaigos žvakės pridėti jutiklinio elegancija jūsų 4*4cm kvadratinių vamzdelių, kurių sienelių storis 0,5-1,5 mm.Jie yra lengva įdiegti ir išvengti purvo ir vandens patekimo į vamzdžiai.

3.Ilgai Tarnauja Gyvenimas: Mes naudojame storio juoda polietileno mūsų kvadratiniai vamzdžiai pabaigos kištukai, kuri turi puikų atraminių, atsparūs karščiui ir dilimui savybes.Ji yra paprasta įdiegti ir saugus naudoti.Jis gali būti naudojamas kelis kartus, ir neprarasti savo formos ir funkcionalumo.

4.Plačiai Taikoma): Šie kvadratiniai vamzdžiai pabaigos kištukai yra idealiai tinka įvairioms reikmėms, iš kiemo baldus iš sporto įranga, prietaisai.Jos skaidrių, lengvai ir tvirtai bet kvadratinius vamzdžius ir apsaugoti juos nuo įbrėžimų, įlenkimų ir rūdžių.

5.Puiki Dovana: Šių kvadratiniai vamzdžiai pabaigos žvakės yra ne tik naudinga apsaugoti savo baldus ir grindis nuo įbrėžimų, bet ir praktiška dovana jūsų draugams, kolegoms ir šeimos, kuriems jų reikia labai daug, jų kasdienio gyvenimo.

  • Formos: Aikštė
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: Plastikiniai

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai