Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Elektroninių Metronome Skaitmeninis Metronome Universalus Metronome Fortepijonui Metronome už Gitara, Smuikas, Būgnas,Juodas

0 Atsiliepimai
€22.73 €18.87
  • SKU: w1686
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Muzikos Instrumentai

Elektroninių Metronome Skaitmeninis Metronome Universalus Metronome Fortepijonui Metronome už Gitara, Smuikas, Būgnas,Juodas

Reguliuojamas Tempas & Ritmai:Pagal skirtingų muzikos stilių,paspauskite mygtukus, norėdami pasirinkti beats(0,1,2,3,4,5,6,7,8,9), ritmų(9 modelius), tempo(40-208 dūžių/min.).Leidžia greitai perjungti įvairių muzikos stilių.

Atnaujinti Balso: Naudojant naujausias IC balso chip atnaujinti funkcija žmogaus anglų kalbos balso plaka,kuris geriau praktiškai su beats.Tikslūs įveikti ir lengva naudoti, garsas yra aiškus, garsas yra stiprus ir reguliuojamas.Suteikiame jums patogiau.

Įdomi Praktika: skaitmeninis metronome ateina su reguliuojamu garsumo klavišą ir mokslo laikas dizainas (15 min., 30 min., 45 min., 60 min.).Paprasta vieno paspaudimo operacija ir lengvai įskaitomas LCD ekranas leidžia praktikoje yra daug lengviau.

Energijos Taupymo Funkcija: Kai ši elektroninė metronome yra, telefonui veikiant laukimo režimu, arba ne, veikiantis daugiau kaip 15 sekundžių, ekranas automatiškai išjungti, paspauskite bet kurį klavišą, kad šviesa į ekraną.

Universalus: Šis elektroninis metronome fortepijonui, taip pat tinka gitara, smuikas, bosinė gitara, havajų, būgnų ir kitų instrumentų, kad tai yra geriausia dovana šeimai ir draugams.

dydis: 140.6 x 69.3 x 44.6 mm

Medžiaga: ABS

spalva: juoda

Pakuotės Turinys:

1 x Elektroninis metronome

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai