Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Papuošalai Klijai 80ml Skaidriais Klijais, Klijai įvairios Paskirties Skaidri, Stiprus Super Klijai "PASIDARYK pats" Papuošalai Patarimai, Amatų

0 Atsiliepimai
€13.38 €6.69
  • SKU: w16203
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Aparatūros

Papuošalai Klijai 80ml Skaidriais Klijais, Klijai įvairios Paskirties Skaidri, Stiprus Super Klijai "PASIDARYK pats" Papuošalai Patarimai, Amatų

Kulka Taškų:

1.Lankstūs Klijai Medžiaga: Tai aišku, klijai, pagaminti iš labai tvirtos skaidri minkšta medžiaga, kad gali būti lankstus ir ne skaldyti.Tai tampus nesulaužant ir tinka klijuoti papuošalai ant įvairių paviršių.

2.Tiksliai Adatos, Klijai Kontrolės: Tai aišku, klijai amatų turi įmontuotą adata tipo klijus lizdą, kuris leidžia tiksliai kontroliuoti klijų kiekį ir padėtį.Jūs galite išvengti atliekų problemos ir problemos, netolygus pasta su šiuo klijai.

3.Lėtai Džiovinimas: Tai aišku, klijai amatų suteikia jums pakankamai laiko, kad reguliuoti kampas ir pozicija savo gabalus, kol ji džiūsta.Ji taip pat nepalieka pėdsakų ant paviršiaus, nekenkia ir pagrindo medžiagos.

4.Universalus Klijai: Ar norite pasta, papuošalai, nustatyti akrilo nagų dailė, obligacijų medienos, audinio, tekstilės, arba taisyti, žaislų, mobiliojo telefono ekrane, tai aišku, klijai yra jūsų idealus pasirinkimas.

5.Daugiau Ilgaamžiškumas: Tai aišku, klijai amatų gali išdžiūti kambario temperatūroje 3 minutes, todėl patvaresni ir stipresni nei kiti klijai.Tai bus ne pagelsti daugiau laiko ir didelio stiprumo klampumo, stiprus ir atsparus vandeniui savybes.

Patirtis galingą ryšį, kuris išlieka lankstus ir neperleidžiama su mūsų lėtai džiūstantys Super Klijais, Adatos, Klijų!Puikiai tinka pasta, papuošalai, tai lengva naudoti ir džiūsta kambario temperatūroje vos 3 minutes.Atsisveikinti su skaldytų klijai darbo vietų ir sveiki, patikimų, ilgalaikių rezultatų!

Specifikacija:

1. Spalva: skaidrus

2. Savybės: didelio klampumo

3. Kietumas: minkštas klijai

4. Kietėjimo laikas: 24 val.

5. Specifikacijos: 80ml

6. Matmenys: 15.2 x 5.3 cm/6.0" x 2.0"

7. Panaudojimas: amatų reikmenys, avalynė ir apranga

Sąrašas :

1 x Papuošalai Cirkonio Klijai

  • Modelio Numeris: Papuošalai Klijai
  • Tipas: Caulk
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Taikymo Medžiagų: Metalo

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai